دوستان می خوام کاری کنم که یک نام کاربری بتونه یک مطلبه خواصی رو ببینه مثل دانشگاهها که هرکس میتونه با نام کاربری خودش نمرشو ببینه کمکم کنید

دوستان می خوام کاری کنم که یک نام کاربری بتونه یک مطلبه خواصی رو ببینه مثل دانشگاهها که هرکس میتونه با نام کاربری خودش نمرشو ببینه کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بيشتر توضيح بديد كه براي چه كاري لازم داريد؟ كامپوننتي براي اين كار داريم ولي مربوط به پروژه هاست.
دروود
از این افزونه میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر کنم این به دردشون بخوره....برا نشون دادن تیتر مطالب
توصیه می کنم از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید
در این موارد بی دردسر تره
سلام برای مدرسه میخوام که هر دانش اموز با داشتن نام کاربری بتونه نمره خودشو دریافت کنه مثل دانشگاه ها
نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام برای مدرسه میخوام که هر دانش اموز با داشتن نام کاربری بتونه نمره خودشو دریافت کنه مثل دانشگاه ها
<br><div class="postrow">نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اين كامپوننت استفاده كنيد. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه نحوه کار باهاش رو توضیح بدینوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)