-
راه اندازی فروشگاه با Artisteer
سلام.
تصميم به راه اندازي سايت فروشگاه اينترنتي دارم و به اين منظور سيستم جوملا رو انتخاب کردم.
و در حال حاضر دارم با Artisteer قالب سايت و طراحي ميکنم.
سوالي که از خدمت اساتيد داشتم اينه که آيا ميشه با artisteer سايت فروشگاه حرفه اي داست کرد ؟ ضاهرا که ميشه!
مي خوام بدونم مثلا ميشه فرم ثبت نام رو توش درست کنم.و اينکه اگر تکست ها کامل پر نشد جلوش پيغام بده ؟
اگر artisteer کارم و راه نميندازه پيشنهاد شما چيه ؟
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-19-2011 03:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام. آرتيستر براي طراحی قالب هاي ساده ست و برا اينكه قالبی فروشگاهي بسازيد(بسته به نوع فروشگاه ساز تون) بايد براي كامپوننت ها قالب تعيين كنيد. در صورتی كه دراين زمينه تخصص نداريد پيشنهاد ميشه از قالبهای آماده استفاده كنيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با ارتیستر تنها میشه قالب سایت رو طراحی کرد.
اگه قراره فروشگاه راه اندازی کنی Virtuemart فارسی رو می تونی دریافت کنی و روی جوملا نصب کنی.
برای قسمت ثبت نام هم بازم با ارتیستر کاری نداره و می تونی از کامپوننت های جوملا که سفارشی سازی فرم ثبت نام رو بر عهده دارن مثل community builder فارسی استفاده کنید.
-
کاربر مقابل از ayoubghaderi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسخ دهی خوبتون.

نوشته اصلی توسط
miladsafa
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برا اينكه قالبی فروشگاهي بسازيد(بسته به نوع فروشگاه ساز تون) بايد براي كامپوننت ها قالب تعيين كنيد.
منظورتون طراحی با css و html ؟ راه ساده تری نیست که خودم سایت رو تو دو هفته درست کنم ؟یعنی بیخیال artisteer شم ؟

نوشته اصلی توسط
ayoubghaderi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با ارتیستر تنها میشه قالب سایت رو طراحی کرد.
اگه قراره فروشگاه راه اندازی کنی Virtuemart فارسی رو می تونی دریافت کنی و روی جوملا نصب کنی.
برای قسمت ثبت نام هم بازم با ارتیستر کاری نداره و می تونی از کامپوننت های جوملا که سفارشی سازی فرم ثبت نام رو بر عهده دارن مثل community builder فارسی استفاده کنید.
دوست عزیز یعنی با artisteer به نظر شما میتونم قالب خوبی درست کنم ؟ یعنی نمیتونم باهاش قلبی بهتر از قالب ها آماده فروشگاه بسازم ؟
ویرایش توسط emfaaa : 07-19-2011 در ساعت 07:52 PM
-
-
دروود
این مورد سلیقه ای هست و بستگی به کار و نوع انتظار شما داره
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقا من الان در مورد virtuemart تحقیقاتی کردم..
دو هفته ای هست که تصمیم به راه اندازی فروشگاه کردم.همه چی خوب پیش می ره ،فقط الان به یه مشکل کوچولو خوردم.
اول اینکه هاست و دامین و خریدم ، بعدش سیستم جوملا رو برای کارم انتخاب کردم و کار با جوملا رو یاد گرفتم.
بعد از اون قالب های اماده رو دیدم که به دلم ننشستن ، تصمیم گرفتم با artisteer قالب درست کنم که از این ور و اون ور شنیدم حرفه ای نیست و دلسرد شدم.(و الان کارم یکم گیر کرده و نمی دونم چیکار کنم یعنی از کجا دوباره ادامه بدم )
خواسته های من ایناس :
1: یه سایت فروشگاه آنلاین حرفه ای مثل e-bay.
2 : میخوام خودم قالب رو درست کنم.براش لوگو درست کنم.یا حداقل اگر خودم درستش نکردم و اماده بود ، بتونم هر قسمت قالب رو که خوستم ادیت ، حذف و اضافه کنم.
3: امکان پرداخت محصولات به دو صورت انلاین و دستی (مراحل کار رو بلدم منظورم گذاشتن این امکان تو سایته ).
4 : امکان اینکه کاربران بتونن محصولاتشونو برای فروش تو سایت تو قسمته مربوط بزارن.(همرا با عکس و توضیحات )
واقعا ممنون از همه اساتید که لطف میکنن راهنماییم میکنن.
-
-
جوملا رو راه اندازی کنید
نکته : ویرتو مارت با جوملا 1.5 سازگار هست و تا انتشار جوملا 1.8 افزونه جدیدی نخواهد داشت > بنا به گفته سایت سازنده
قالب رو بسازید و نصب نمائید > مشکلی در قالب هست که دلسرد شدید ؟!!!
فروشگاه رو هم راه اندازی کنید > برای ایجاد پرداخت انلاین باید درگاه بگیرید و این امر مستلزم حضور شما به بانک هست و سپس کد رو در ماژول قرار بدید تا این مشکل هم بر طرف بشه
قرار دادن محصولات هم با افزونه برای شما ممکن خواهد بود
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اين مواردی كه شما گفتيد همگي با vm شدنيست. پيشنهاد ميكنم به بخش فروشگاهی جوملافارسی بريد و يك قالب از شركتها رو سفارش بديد كه براتون خريداری كنند.به نظر طراحی قالب از پايه برای مبتديان كار اشتباهیست. شما قالب جوملای فارسی رو ببينيد. با اينكه تيم حرفه ای هست ولی از قالب شركت راكت استفاده كرده. در ضمن اين رو هم در نظر داشته باشيد كه هيچ فروشگاهي(چه مستقل و چه به همراه جوملا) به طو پيش فرض اجازه افزودن محصول به كاربر رو نميده و يك مقدار به تغيير در سورس كامپوننت و نصب افزونه داره(كه اكثراً تجارين)
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
و البته برای پرداخت آنلاین که مد نظرتون هست هم می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنی...راحت می تونه محصولاتتون رو به درگاه چندین بانک معرفی کنه
-
کاربر مقابل از ayoubghaderi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از همتون.واقعا کمک کننده بود.
اقا من امروز بنر سایت رو (header) رو درست کردم.حالا نمیدونم با artisteer قالب رو درست کنم یا یه قاب خیلی خوب بخرم.
2 تا سوال دارم ، اول اینکه اگر با artisteer موافق نیستین از کجا میتونم قالب های خیلی خوب گیر بیارم؟
و دوم اینکه اگر از قالب های اماده استفاده کنم ایا میتونم به سلیقه ی خودم تغیرش بدم ؟
با سپاس.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)