-
با ارتیستر تنها میشه قالب سایت رو طراحی کرد.
اگه قراره فروشگاه راه اندازی کنی Virtuemart فارسی رو می تونی دریافت کنی و روی جوملا نصب کنی.
برای قسمت ثبت نام هم بازم با ارتیستر کاری نداره و می تونی از کامپوننت های جوملا که سفارشی سازی فرم ثبت نام رو بر عهده دارن مثل community builder فارسی استفاده کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از ayoubghaderi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
07-19-2011 04:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ممنون از پاسخ دهی خوبتون.

نوشته اصلی توسط
miladsafa
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برا اينكه قالبی فروشگاهي بسازيد(بسته به نوع فروشگاه ساز تون) بايد براي كامپوننت ها قالب تعيين كنيد.
منظورتون طراحی با css و html ؟ راه ساده تری نیست که خودم سایت رو تو دو هفته درست کنم ؟یعنی بیخیال artisteer شم ؟

نوشته اصلی توسط
ayoubghaderi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با ارتیستر تنها میشه قالب سایت رو طراحی کرد.
اگه قراره فروشگاه راه اندازی کنی Virtuemart فارسی رو می تونی دریافت کنی و روی جوملا نصب کنی.
برای قسمت ثبت نام هم بازم با ارتیستر کاری نداره و می تونی از کامپوننت های جوملا که سفارشی سازی فرم ثبت نام رو بر عهده دارن مثل community builder فارسی استفاده کنید.
دوست عزیز یعنی با artisteer به نظر شما میتونم قالب خوبی درست کنم ؟ یعنی نمیتونم باهاش قلبی بهتر از قالب ها آماده فروشگاه بسازم ؟
ویرایش توسط emfaaa : 07-19-2011 در ساعت 07:52 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)