من که گفتم از طریق دو روش اول مشکل دارم همیشه هم مشکل بوده از وقتی جوملا 1.6 رو نصب کردم نتونستم از طریق گزینه آپدیت اونو اپدیت کنم و همیشه به صورت دستی اینکار رو می کردم حالا سوالم اینه که موقع اپدیت از طریق خود مدیریت جوملا باید سطح دسترسی پوشه یا فایلی رو تغییر بدم و یا کار خاصی نیاز هست.
دوم اینکه مشکل چیه که این پیغامها رو میده؟
قسمت ادمین
قسمت سایتWarning: require(/home/nrpkho13/domains/.com/public_html/includes/version.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nrpkho13/domains/.com/public_html/administrator/includes/framework.php on line 34 Fatal error: require() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/nrpkho13/domains/.com/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/nrpkho13/domains/.com/public_html/administrator/includes/framework.php on line 34
من واقعاً نمیدونم این فایل joomla_update_17ga.sql رو باید چکار کنم باید توی دیتابیس اپلود کنم یا چی؟Warning: require_once(/home/nrpkho13/domains/.com/public_html/libraries/joomla/import.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nrpkho13/domains/.com/public_html/includes/framework.php on line 40 Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/nrpkho13/domains/.com/public_html/libraries/joomla/import.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/nrpkho13/domains/.com/public_html/includes/framework.php on line 40
ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی دقیق بکنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)