-
سلام..جوملا چه زبان هایی رو ساپورت میکنه مثلا c# رو ساپورت میکنه؟یا فقط php..
سلام.. یه سوال جوملا چه زبان هایی رو ساپورت میکنه مثلا #c رو ساپورت میکنه؟یا فقط php..
این سوال رو از این بابت میپرسم که من میخوام یک سایت راه اندازی کنم(با سرور اختصاصی) چون بالاخره باید یه جا هاییشم خودم کد بزنم و اونجوری که خودم حساب . کتاب کردم به این نتیجه رسیدم که windows server بهتر از linux و #c و asp.net بهتر از php و oracle بهتر از mysql کار من رو راه میاندازه(به نظرم قدرت سرعت و امنیت بیشتری فراهم میکنن) از این طرف هم نمیشه از joomla و سیستم cms اش و این همه کد اماده گذشت(+نصب راحت) نظر شما چیه چی کار کنم اگه جوملا #c هم ساپورت کنه(که فکر نکنم بکنه...مبکنه؟!) یا ویندوز سرور یه cms مثل joomla داره یکی بهم بگه خیلی ممنون میشم در ضمن اگه فکر میکنید یه چیز هایی رو جا انداختم و حالیم نیست( یا صفر کیلومترم و این راه که میخوام برم به ترکستانه و ...) خوشحال میشم هر گونه پیشنهادی-منطقی- رو بشنوم ممنون:rose:
ویرایش توسط شئهد_ثسالا : 07-20-2011 در ساعت 12:12 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-20-2011 12:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای اینکه دید بهتری نسبت به جوملا پیدا کنید! و متوجه بشید جوملا دقیقا چیست لینک های زیر را ببینید و با دقت مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از مطالعه مطالب بالا اگر هنوز جای ابهامی باقی مانده بود کتاب زیر را مطالعه کنید :
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام. اين دو زبان دو مقوله ی كاملاً جداست و نميشه گفت چه چيزی بهتره. ولی تجربه ثابت كرده كه سيستم های رايگان موفق تر و ايمن تر هستند چرا كه گرايش مردم به اين سيستم ها بيشتره و گزارشات اشكالات بيشتر و زودتر انجام ميشه. مثلاً ويندوز پر باگه و كسی صداش در نمياد چون كسی از نسخه ی اصلش استفاده نميكنه كه ريپورت كنه. ولی لينوكس متن بازه و همه گسترش ميدن.جوملا هم همين طور. چون رايگانه تقريباً برای هر كاريش افزونه پيدا ميشه. ولی چنين چيزی در ديتالاف انجين وجود نداره.امنيت جوملا بالاست تقريباً و همه در تلاشند كه ايراداتش رو بگيرند ولی cms های تجاری چنين امكانی واسش وجود نداره و كمتر كسی سمتش ميره.همون دستوراتی كه در c# استفاده مي كنيدمشابهش برای php وجو داره. پايه ی همه ی زبانها شباهت زيادی بينشون هست و شما با يادگيری دستورات و فقط نوع برنامه نويسی رو تغيير می ديد. موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
miladsafa
با سلام. اين دو زبان دو مقوله ی كاملاً جداست و نميشه گفت چه چيزی بهتره. ولی تجربه ثابت كرده كه سيستم های رايگان موفق تر و ايمن تر هستند چرا كه گرايش مردم به اين سيستم ها بيشتره و گزارشات اشكالات بيشتر و زودتر انجام ميشه. مثلاً ويندوز پر باگه و كسی صداش در نمياد چون كسی از نسخه ی اصلش استفاده نميكنه كه ريپورت كنه. ولی لينوكس متن بازه و همه گسترش ميدن.جوملا هم همين طور. چون رايگانه تقريباً برای هر كاريش افزونه پيدا ميشه. ولی چنين چيزی در ديتالاف انجين وجود نداره.امنيت جوملا بالاست تقريباً و همه در تلاشند كه ايراداتش رو بگيرند ولی cms های تجاری چنين امكانی واسش وجود نداره و كمتر كسی سمتش ميره.همون دستوراتی كه در c# استفاده مي كنيدمشابهش برای php وجو داره. پايه ی همه ی زبانها شباهت زيادی بينشون هست و شما با يادگيری دستورات و فقط نوع برنامه نويسی رو تغيير می ديد. موفق باشيد
سلام در مورد نبود cms به خوبی joomla که از زبان c# یا asp.net پشنیبانی کنه و در زمینه دیتابیس هم به جای mysql از oracle استفاده کنه جای خالی احساس میشه(من که هنوز چیزی ندیدم اما چندتا پیدا کردم باید بررسی کنم اگه کسی میشناسه معرفی کنه) و درست که php و جوملا اپن سورس هستند اشکالات گرفته میشه سریع رفع میشه همه تلاش میکنن اما از شما میپرسم چند تا برنامه و اموزش برای حملاتی از قبیل sql injection یا حمله به کد های سطح دسترسی php و امثال اینا برای سرورها نوشته شده در اپن سورس یه بازی دزد و پلیس رخ میده هر روز یه شکاف و هر روز یه آپدیتو(واقعا یکی لازمه هر روز به جا های مختلف سر بزنه و...ولی خوب ..).اما در نسخ تجاری علاوه بر کیفیت بالاتر-نه اصلا هم رده-به این خاطر که کد برنامه قفل و به اصطلاح اپن سورس نیست به این راحتی کد نفوذ نوشته نمیشه و اگه هم نوشته شه چون بحث پول وسطه شرکت ها برای حفظ مشتری تلاش میکنن
ویرایش توسط شئهد_ثسالا : 07-20-2011 در ساعت 01:37 PM
-
-
با سلام. كی گفته كه امنيت Asp بيشتر از PHP هستش؟ جفتشون به يك ميزان احتمال هك شدن دارن. اينكه شما اطلاعاتتون روی هكPHP بوده دليل نداره كه PHP ناامن باشه. باگ های امنيتی روز به روز داره افزايش پيدا ميكنه و همين مورد هم باعث شده كه جوملا 23 نگارش برای جوملای 1.5 بده. همين اينترنت اكسپلورر رو كي مي دونست كه 4 حفره ی فوق خطرناك توش پيداش شده؟ يا همين ASPX كه فقط روی اكتيوايكس های اينترنت اكسپلورر نتيجه ميده به نظر شما باگ نيست؟شما سايت دانشگاه پيام نور رو باز كنيد تو يه مرورگر غير اكسپلورر. ببينيد می تونيد كار كنيد باهاش. به نظر شما اين ناامنی نيست كه ASP فقط روی اكسپلورر كه اين همه باگ داره اجرا ميشه؟اگه مي بينيد حملات به MySQL زياده به خاطر همين گستردگيشه و اگه شما نكات امنيتی رو رعايت كنيد كسی فكر حمله به سايت شما رو نمی كنه. در ضمن روش هك و نفوذ برای ASP هم هست و مقالات امنيتی در اين زمينه زياده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)