من از حرف شما سر در نیاوردم ! یاد اون قدیما بخیرنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()

من از حرف شما سر در نیاوردم ! یاد اون قدیما بخیرنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
البته من دقیقا متوجه نشدم کدوم عکس رو میفرمایید ولی با توجه به لینکی که گذاشتین اون یک خاصیت بک گرانده
شما باید در فایل Fa.css این را به خط آخرتون اضافه کنید
در صورتی نتیجه نداد مجددا در همین پست مطرح بفرمایید دوباره باهم بررسیش کنیمکد:.gn_slider_1{ background: #F1F1F1;}
سلام
ممنون از وقتی که کذاشتید .......... متاسفانه نتیجه نداد
من بطور کامل در عکسهای پیش توضیح دادم !
متشکرم
دوست عزیز عکسی که مد نظر شماست اسمش bg-content.jpg هست و در پوشه images قالب ات قرارداره
شما این کد رو به خط 562 فایل template.css قالب داخل کلاس .wrapper اضافه کن لطفا
کد:background : url(../images/bg-content.jpg) repeat-y left;
دستت طلا ... درست شد .
واقعا ممنونم
البته بجای left مقداری که لازم داشتم را تعریف کردم .
کد:background : url(../images/bg-content.jpg) repeat-y 303px;
خدارو شکر
وقتی از px استفاده میکنید حتما سایت تون را در ie 7 و 8 چک کنید ببینید مشکلی نداشته باشد
بله متاسفانه در ie 7 و 8 عکس سمت راست را که نشون نمیده ، سمت چپ هم بالای بنر به مقدار عرض عکس خط سفیدی کشیده می شود .
در فایرفاکس در دو طف مطالب اصلی عکس هست اما اون خط بالایی هم هستکد:http://up.vatandownload.com/images/whou0l4wfjzec2bdelx0.jpg
یه راه دیگه هم هست اگر راهنماییم کنید ممنون می شوم : دور مطالب اصلی ( موقعیت وسط ) یه کادر بندازم ؟!
ویرایش توسط maybod-adineh : 08-09-2011 در ساعت 01:13 PM
این مورد رو نمیشه از انجمن راهنمایی کرد چون یکسری از style ها مثل : Float:right و گذاشتن px در دستور background و ...
باید این دستورات رابشناسین و بجاش از دستورای دیگه ای استفاده کنید
تنها کاری که شما میتونید انجام بدید با سعی و خطا استایل های مربوط به بخشهایی که در ie بد نمایش میده رو حذف کنی در IE نتیجه شو ببنی اگر درست نشد دستور رو سرجاش برگردونی اگرهم درست شد کلا حذفش کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)