نمی دونم چرا این مکشل پیش اومده...تمام افزونه ها راحت نصب میشن...اما VirtueMart ارور""خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است."" میده.
دارم رو لوکال هاست (وامپ)کار می کنم...اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.

نمی دونم چرا این مکشل پیش اومده...تمام افزونه ها راحت نصب میشن...اما VirtueMart ارور""خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است."" میده.
دارم رو لوکال هاست (وامپ)کار می کنم...اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
روی هاست cpanel هم همین مشکل رو دارم....همه چیز نصب میشه جز ویرچو مارت
دروود
چه ورژنی از فروشگاه ؟ برای چه ورژنی از جوملا ؟
چه خطایی ؟!!!
شاد و سلامت در پناه ایزد
جوملا ورژن 1.5.23 و com_virtuemart_1.1.9.j15.zip رو هم میخوام نصب کنم......اما هم رو لوکال هم رو هاست این ارور رو دارم:خطا در آپلود این فایل به سرور رخ داده است.
ورژن دیگری از ویرتو مارچ هست برای دانلود؟(فارسی و انگلیسی فرقی نداره)
این ورژنی که شما استفاده میکنید اخرین ورژن هست
خودم چند روز پیش با این نسخه کار کردم و مشکلی نبود
مشکل از سرعت اینترنت شما هست که در بازه زمانی مناسب تمام فایل رو نمیتونه انتقال بده !
شاد و سلامت در پناه ایزد
سرعت اینترنت رو برای هاست در نظر بگیریم....سرعت اینترنت رو لوکال و وامپ که تاثیری نداره
سلام. برای لوكال از Xammp استفاده كنيد. روی سرورتون هم Soap و Zend رو نصب كنيد نتيجه ر. گزارش بديد
رو Xammp هم جواب نداد.
یه کامپوننت جانبی داره به نام com_VirtueMart_Remote_Installer.j15 که کامپوننت رو به صورت خودکار به سرور منتقل می کنه و تنها رو هاست کارایی داره و رو لوکال کار نمی کنه.
کاربرایی که قصد دارن از ویرچومارت در لوکال استفاده کنند می تونن اول در هاست از طریق کامپوننتی که بالا نوشتم کامپوننت رو نصب کنن و بعد جوملا رو از هاست به لوکال انتقال بدن و کارهاشون رو روش انجام بدن
اين نسخه از Virtuemart در حال حاضر روی لوكال من نصبه بدون نياز به كامپوننت جانبی. در صورتی كه اين موارد مشكل شما رو حل نكردند احتمالاً مشكل از سيستم شماست. چرا كه هم من و هم دوستان ازين كامپوننت استفاده كرديم.مشكل را در جایی به غير از جوملا پيدا كنيد. موفق باشيدنوشته اصلی توسط ayoubghaderi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
فسمتی از مشکل هم میتونه از بسته ای باشه که شما قصد نصب اون رو دارید ، بسته رو ابتدا از حالت فشرده خارج کنید و چک کنید که فایل فشرده دیگری داخلش نباشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)