بسته جوملا 1.5.23 رو آپلود کنید و اونجا فایل های جایگزین کنید (با اکسترکت کردن و حذف پوشه نصب)
احتمال داره یکی یا چند تا از فایل های اصلی شما خراب شده باشند که با این کار ترمیم خواهند شد

بسته جوملا 1.5.23 رو آپلود کنید و اونجا فایل های جایگزین کنید (با اکسترکت کردن و حذف پوشه نصب)
احتمال داره یکی یا چند تا از فایل های اصلی شما خراب شده باشند که با این کار ترمیم خواهند شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این کار رو بارها انجام دادم ولی مشکل حل نشد بعدا اومدم کلا یه جوملا جدید نصب کردم و دیتا بیسش رو وصل کردم به دیتا بیس قبلی که با این کار باز هم صفحه ارسال مطلب جدید به همون شکل در اومد پس مشکل از دیتا بیس هست نه از فایل ها حالا چه مشکلی نمیتونم لطفا در صورت امکان راهنمایی کنین.نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از وصل دیتا بیس به دیتا بیس قبلی (از طریق فایل configuration.php) صفحه ارسال مطلب جدید به این شکل در میاد:
اینم متن اروری که تو تصویر هم هست:
شاید این اطلاعات به دردتون بخوره:Fatal error: Call to undefined method stdClass:nDisplay() in /home/shahram/public_html/tabriz/libraries/joomla/html/editor.php on line 268
آخرین کامپوننت هایی که نصب کردم فوکا گالری
jcomments بودن که البته قبلا هم یه کامپوننت comment داشتم که با جی کامنتس دو تا شده بودن
ویرایش توسط shahram1 : 08-03-2011 در ساعت 04:10 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)