-
-
-
07-23-2011 09:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این یه هشداره و اصولا نباید برای نصب مشکلی بوجود بیاره. در چه مرحله ای از نصب مشکل بوجود میاره؟
برای اینکه نمایش داده نشه نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
از اول نصب تا آخر و حتی تو قالب سایت هم همایش پیدا میکنه.
کارکردن با جوملا خیلی مشکله.به راحتی وردپرس . نیوک و ....نیست.آدم رو سر در گم میکنه
اوستا حالا من باید چیکار کنم از نظر شماتیم جوملا هستی
-
-
چیکار کنم که نمایش داده نشه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این یه هشداره و اصولا نباید برای نصب مشکلی بوجود بیاره. .....
برای اینکه نمایش داده نشه نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید
این مربوط به جوملا نیست و در هر سیستمی می تونه اتفاق بیفته
اگر خودتون نمی تونید نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید از مدیر هاستتون بخواهید تا این کار رو براتون انجام بده
-
-
سلام اول از همه بگم من یک مبتدی هستم
منEasyPHP 5.3.6.1 رو نصب کردم و بعد وارد مراحل نصب Joomla! 1.6.5 شدم
در صفحه تنظیمات اتصال به پیغام "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراري ارتباط با ديتابيس: نمي توان با MySQL ارتباط برقرار نمود." بر می خورم . تنظیمات اولیه : نوع دیتابیس نام هاست نام کاربری رمز عبور و نام دیتابیس را بارها چک کردم ولی مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید.
-
-
سلام
از شبیه ساز wamps استفاده کنید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود
موفق باشید
-
-
Wamp 2.1 را چند بار Install و uninstall کردم اگر رمز عبور بزنم پیغام "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراري ارتباط با ديتابيس: نمي توان با MySQL ارتباط برقرار نمود."
و اگر نزنم پیغام برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: able 'rang.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0" "
را می دهد ممکن است دلیل این خطا ها استفاده از ویندوز 7 باشد؟ لطفا راهنمایی کنید.
-
-
فکر کنم باید سوالتون رو توی یه موضوع جدید مطرح کنید نه وسط سوال یه نفر دیگه ؟

نوشته اصلی توسط
Arian2011
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام اول از همه بگم من یک مبتدی هستم
منEasyPHP 5.3.6.1 رو نصب کردم و بعد وارد مراحل نصب Joomla! 1.6.5 شدم
در صفحه تنظیمات اتصال به پیغام "قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراري ارتباط با ديتابيس: نمي توان با MySQL ارتباط برقرار نمود." بر می خورم . تنظیمات اولیه : نوع دیتابیس نام هاست نام کاربری رمز عبور و نام دیتابیس را بارها چک کردم ولی مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
memare-ahvaz
با سلام
من جوملا 1.6.5فارسی رو از سایت جوملا فارسی دانلود کردم و روی هستم آپلود کردم از بعد هم اکسترکتش کردم تو روت هاستم.
الان آدرس سایتم رو که میزنم،صفحه نصب میاد و این ارور رو نشون میده
Warning: set_time_limit() [
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Cannot set time limit in safe mode in
/home/sarujnet/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line
548

لازم به ذکر هستش که من هاستم رو از میهن وب هاست خریداری کردم.لطفا منو راهنمایی کنید واسه رفع مشکل
از چه پنلی استفاده می كنيد و هاستتون چيه؟ ويندوز يا لينوكس؟ نسخه ی MySql و يك سری پارامترها در نصب جوملا تأثير دارند.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)