-
سیستم مدیریت قسمتهای مختلف توسط کاربران مختلف
به نام خدا
سلام
من دنبال یک ماژول کامپوننتی می گردم که تو جوملا بتونه این کار رو برام انجام بده
تو سایتم یک سیستم می خوام که بتونه به مدیر و زیرشاخه هاش مدیریتهای جدا با دسترسی های جدا و حق ثبت نام جدا بده
مثلا فرض کنید دانشگاه آزاده و تو شهرهای مختلف شعبه داره و ما می خواهیم که کاربر مثلا برای یزد بیاد و جداگانه ثبت نام کنه و به مطالب اون دسترسی داشته باشه و به مطالب شهر قزوین کار نداشته باشه قزوینیا هم جداگونه ثبت نام کنند و مطالب خودشون رو ببینند و در حقیقت کاربرا از هم جدا باشند و مدیریت این شهرها هم جداگونه باشه یعنی مدیر شهر قزوین کاری به شهر یزد و کاربراش نداشته باشه و نتونه اونارو ویرایش یا حذف و... کنه نه کاربرا نه مطالبشون
به نظرتون برای انجام این سیستم از چه ماژول کامپوننت هایی میشه استفاده کرد یا در کل برای اجرای این پروژه چه پیشنهادی دارید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-23-2011 10:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
يك كامپوننتی هست برای اين كار كه ميشه پروژه ها رو باهاش دسته بندی كرد و هر كس رو به يك سطح دسترسی منصوب كرد. البته كاهای ديگه هم انجام ميده و با كمی تغيير ميشه به موردی كه شما خواستيد رو بهش برسيد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید بخش زیادی از مشکلتون حل می شه
-
-

نوشته اصلی توسط
miladsafa
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يك كامپوننتی هست برای اين كار كه ميشه پروژه ها رو باهاش دسته بندی كرد و هر كس رو به يك سطح دسترسی منصوب كرد. البته كاهای ديگه هم انجام ميده و با كمی تغيير ميشه به موردی كه شما خواستيد رو بهش برسيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من این ماژول کامپوننت رو نصبیدم و آزمایش کردم امّا این برای کنترل و سطح دسترسی در مدیریت است
من علاوه بر این یک چیز دیگر هم می خواستم و اون اینه که بتانم علاوه بر سطوح دسترسی عمومی ثبت نام کرده و وِزه سطوح دسترسی دیگری هم برای مطالعه مطالب توسط کاربران معمولی ثبت نام کرده را ایجاد کنم یعنی کاربر بیاد ثبت نام کنه و بعد من تعیین کنم که این تو چه گروهی قرار بگیره و اون مطالب اون گروه رو فقط بخونه اینی که شما معرفی کردی برای مدیریت های جداگانه خوب است اما من هدفم علاوه بر اینکار ایجاد سطوح دسترسی جداگانه برای دسترسی به مطالب خاص برای کاربران ثبت نام کرده معمولی خاص است مثلا گروه شیراز کاربران شیرازی برن توش و مطالب مربوط به شیراز رو بخونن گروه قزوین بچه های قزوین برن اونو بخونن
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید ازتون می خوام حتماً راهنمایی کنید که برای این کار از چه ماژول کامپوننتی می شود استفاده کرد
-
-
-
-
یعنی هیچ کس بلد نیست به این سوال ساده پاسخ بده جون امواتتون هر کی بلده بگه چاقو زیر گلومه اگر بلد نباشم اونا منو می کشند تو رو خدا
-
-
از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید و ثبت نام کاربر رو فقط با تایید مدیر قرار بدید
و موقع تایید کروه کاربری مناسب رو برای اون تنظیم کنید
جوملا 1.6 به بعد امکانات گسترده ای برای ایجاد سطوح دسترسی داره
-
-

نوشته اصلی توسط
حامد بهداد
من این ماژول کامپوننت رو نصبیدم و آزمایش کردم امّا این برای کنترل و سطح دسترسی در مدیریت است
من علاوه بر این یک چیز دیگر هم می خواستم و اون اینه که بتانم علاوه بر سطوح دسترسی عمومی ثبت نام کرده و وِزه سطوح دسترسی دیگری هم برای مطالعه مطالب توسط کاربران معمولی ثبت نام کرده را ایجاد کنم یعنی کاربر بیاد ثبت نام کنه و بعد من تعیین کنم که این تو چه گروهی قرار بگیره و اون مطالب اون گروه رو فقط بخونه اینی که شما معرفی کردی برای مدیریت های جداگانه خوب است اما من هدفم علاوه بر اینکار ایجاد سطوح دسترسی جداگانه برای دسترسی به مطالب خاص برای کاربران ثبت نام کرده معمولی خاص است مثلا گروه شیراز کاربران شیرازی برن توش و مطالب مربوط به شیراز رو بخونن گروه قزوین بچه های قزوین برن اونو بخونن
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید ازتون می خوام حتماً راهنمایی کنید که برای این کار از چه ماژول کامپوننتی می شود استفاده کرد
دوست عزيز ، اين مورد كه شما می خوايد يه چيزی در حد سيستم گلستان دانشگاه پيام نوره كه فقط برای نصب اون سيستم به مليون پول می گيرند. برای مديريت مدرسه كامپوننت وجود داره ولی مديريت دانشگاه كار يك مقدار مشكله. در صورتی كه اين سيستم رو نياز داريد سفارش بديد تا براتون بنويسند. برای اينكار شما بايد فيلدی در هنگام ثبت نام تعيين كنيد كه كاربران موقع ثبت نام شهر خودشون رو معلوم كنند. بعد برای اون شهرها بيايد سطوح دسترسی بنويسيد. دركل كار پيچيده ای هستش
-
-
دستت درد نکنه منو از مرگ حتمی نجات دادی فقط یک سوال دیگه آیا می توان مثلا گروه های مختلف ساخت مثل شیراز و قزوین و بندر عباس بعدش کاربر حین ثبت نام خودش گروهش رو تعیین کنه و بعد مستقیم بعد ثبت نام وارد گروه مربوطه بشه یعنی به جای این که مدیر تعیین کنه که چه کاربری تو چه گروهی قرار بگیره خود کاربر موقع ثبت نام گروهشو انتخاب کنه
-
-
برای اين كار از كامپوننت های ثبت نام حرفه ای مثل CB يا Juser می تونيد استفاده كنيد و فيلدهاتون رو اونجا تعيين كنيد. برای كار شما Juser بهتره.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)