سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: سیستم مدیریت قسمتهای مختلف توسط کاربران مختلف

حامد بهداد
    Guest

سیستم مدیریت قسمتهای مختلف توسط کاربران مختلف

به نام خدا
    سلام
    من دنبال یک ماژول کامپوننتی می گردم که تو جوملا بتونه این کار رو برام انجام بده
    تو سایتم یک سیستم می خوام که بتونه به مدیر و زیرشاخه هاش مدیریتهای جدا با دسترسی های جدا و حق ثبت نام جدا بده
    مثلا فرض کنید دانشگاه آزاده و تو شهرهای مختلف شعبه داره و ما می خواهیم که کاربر مثلا برای یزد بیاد و جداگانه ثبت نام کنه و به مطالب اون دسترسی داشته باشه و به مطالب شهر قزوین کار نداشته باشه قزوینیا هم جداگونه ثبت نام کنند و مطالب خودشون رو ببینند و در حقیقت کاربرا از هم جدا باشند و مدیریت این شهرها هم جداگونه باشه یعنی مدیر شهر قزوین کاری به شهر یزد و کاربراش نداشته باشه و نتونه اونارو ویرایش یا حذف و... کنه نه کاربرا نه مطالبشون
    به نظرتون برای انجام این سیستم از چه ماژول کامپوننت هایی میشه استفاده کرد یا در کل برای اجرای این پروژه چه پیشنهادی دارید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    يك كامپوننتی هست برای اين كار كه ميشه پروژه ها رو باهاش دسته بندی كرد و هر كس رو به يك سطح دسترسی منصوب كرد. البته كاهای ديگه هم انجام ميده و با كمی تغيير ميشه به موردی كه شما خواستيد رو بهش برسيد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال
    از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید بخش زیادی از مشکلتون حل می شه

حامد بهداد
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    يك كامپوننتی هست برای اين كار كه ميشه پروژه ها رو باهاش دسته بندی كرد و هر كس رو به يك سطح دسترسی منصوب كرد. البته كاهای ديگه هم انجام ميده و با كمی تغيير ميشه به موردی كه شما خواستيد رو بهش برسيد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    من این ماژول کامپوننت رو نصبیدم و آزمایش کردم امّا این برای کنترل و سطح دسترسی در مدیریت است
    من علاوه بر این یک چیز دیگر هم می خواستم و اون اینه که بتانم علاوه بر سطوح دسترسی عمومی ثبت نام کرده و وِزه سطوح دسترسی دیگری هم برای مطالعه مطالب توسط کاربران معمولی ثبت نام کرده را ایجاد کنم یعنی کاربر بیاد ثبت نام کنه و بعد من تعیین کنم که این تو چه گروهی قرار بگیره و اون مطالب اون گروه رو فقط بخونه اینی که شما معرفی کردی برای مدیریت های جداگانه خوب است اما من هدفم علاوه بر اینکار ایجاد سطوح دسترسی جداگانه برای دسترسی به مطالب خاص برای کاربران ثبت نام کرده معمولی خاص است مثلا گروه شیراز کاربران شیرازی برن توش و مطالب مربوط به شیراز رو بخونن گروه قزوین بچه های قزوین برن اونو بخونن
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید ازتون می خوام حتماً راهنمایی کنید که برای این کار از چه ماژول کامپوننتی می شود استفاده کرد

حامد بهداد
    Guest
    تورو قرآن جوابمو بدین

حامد بهداد
    Guest
    یعنی هیچ کس بلد نیست به این سوال ساده پاسخ بده جون امواتتون هر کی بلده بگه چاقو زیر گلومه اگر بلد نباشم اونا منو می کشند تو رو خدا

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال
    از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید و ثبت نام کاربر رو فقط با تایید مدیر قرار بدید
    و موقع تایید کروه کاربری مناسب رو برای اون تنظیم کنید
    جوملا 1.6 به بعد امکانات گسترده ای برای ایجاد سطوح دسترسی داره

نقل قول نوشته اصلی توسط حامد بهداد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    من این ماژول کامپوننت رو نصبیدم و آزمایش کردم امّا این برای کنترل و سطح دسترسی در مدیریت است
    من علاوه بر این یک چیز دیگر هم می خواستم و اون اینه که بتانم علاوه بر سطوح دسترسی عمومی ثبت نام کرده و وِزه سطوح دسترسی دیگری هم برای مطالعه مطالب توسط کاربران معمولی ثبت نام کرده را ایجاد کنم یعنی کاربر بیاد ثبت نام کنه و بعد من تعیین کنم که این تو چه گروهی قرار بگیره و اون مطالب اون گروه رو فقط بخونه اینی که شما معرفی کردی برای مدیریت های جداگانه خوب است اما من هدفم علاوه بر اینکار ایجاد سطوح دسترسی جداگانه برای دسترسی به مطالب خاص برای کاربران ثبت نام کرده معمولی خاص است مثلا گروه شیراز کاربران شیرازی برن توش و مطالب مربوط به شیراز رو بخونن گروه قزوین بچه های قزوین برن اونو بخونن
    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید ازتون می خوام حتماً راهنمایی کنید که برای این کار از چه ماژول کامپوننتی می شود استفاده کرد
    دوست عزيز ، اين مورد كه شما می خوايد يه چيزی در حد سيستم گلستان دانشگاه پيام نوره كه فقط برای نصب اون سيستم به مليون پول می گيرند. برای مديريت مدرسه كامپوننت وجود داره ولی مديريت دانشگاه كار يك مقدار مشكله. در صورتی كه اين سيستم رو نياز داريد سفارش بديد تا براتون بنويسند. برای اينكار شما بايد فيلدی در هنگام ثبت نام تعيين كنيد كه كاربران موقع ثبت نام شهر خودشون رو معلوم كنند. بعد برای اون شهرها بيايد سطوح دسترسی بنويسيد. دركل كار پيچيده ای هستش

حامد بهداد
    Guest
    دستت درد نکنه منو از مرگ حتمی نجات دادی فقط یک سوال دیگه آیا می توان مثلا گروه های مختلف ساخت مثل شیراز و قزوین و بندر عباس بعدش کاربر حین ثبت نام خودش گروهش رو تعیین کنه و بعد مستقیم بعد ثبت نام وارد گروه مربوطه بشه یعنی به جای این که مدیر تعیین کنه که چه کاربری تو چه گروهی قرار بگیره خود کاربر موقع ثبت نام گروهشو انتخاب کنه

برای اين كار از كامپوننت های ثبت نام حرفه ای مثل CB يا Juser می تونيد استفاده كنيد و فيلدهاتون رو اونجا تعيين كنيد. برای كار شما Juser بهتره.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین