-
مشکل در نمایش قیمت کالا در virtuemart
سلام
میدونم سوالم تکراریه ولی کل تایپکارو خوندم ولی جواب کامل نگرفتم
مشکل از درج کالا شروع میشه... اطلاعات کالا که وارد میشه بعد از ذخیره ،کل صفحه Error میگیره ... من حتی ارقام اعشار صفر کردم ولی پس از ذخیره عدد با 4 رقم اعشار و بهم ریخته نشون داده میشه... هیچ گونه مالیات هم ندارم
توی نمایش کالا هم هم اعداد بهم می ریزه،"قيمت هر واحد" هم سره جای خودش نیست... فایل CSS زیرو رو کردم ولی هیچ تغیری نکرد... حتی تم virtuemart هم عوض کردم ولی جواب ندادن
joomla : 1.5
virtuemart : 1.1.9 stable ( فارسی شده)
Template : yt_quantum_j15
مشکل از چیه؟ از قالب ؟ من حتی قالب yourShop هم تست کردم ولی جواب نداد 
از دوستان و مدیران خواهشا لطفا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-22-2011 10:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
دوست عزيز. نام قالبتون تجاريست و ما نمی تونيم كمكتون كنيم. در صورتی كه قالب استاندارد جوملا جواب نداد عنوان كنيد
-
-
من طبق دستور شما با قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تست کردم ولی درست نشد... هنوز اعداد نا مرتب هستن و پس از وارد کردن کالا صفحه ادمین پر از Error میشه...چه کنم؟!
-
-
خطا رو اينجا بنويسيد .چه خطایی؟ virtue mart رو رو لوكال نصب كرديد يا هاست؟
-
-
روی لوکال... ینی مشکل از لوکال بودن که اعداد نا مرتب هستن و error ظاهر میشه؟
-
-
شما خطا رو بنويسيد تا ما ببينيم از كجا امكان داره باشه. معمولاً خطا ها از سرور هستش و كمتر پيش مياد كه حود افزونه مشكل داشته باشه
-
-
من از WampServer2.0c استفاده کردم. دیگه هیچ Error نمیده ولی هنوز نمایش قیمت کالا مشکل داره ... مثلا من 850000 وارد می کنم ولی توی سایت 000850 قالب برای فارسی edit کردم. این مشکل هم از لوکال بودن هست؟
-
-
ببينيد قوانين رياضی به اين صورت هستش كه هر سه رقم به سه رقم از سمت راست جدا ميشه. VM اين امكان رو داره كه بين سه رقم ها يك ويرگول يا همون كاما رو بذاره. اين امر باعث ميشه كه قيمت مثلاً 1000 بصورت 1,000 نشون داده بشه. در صورتی كه قالبتون فارسی نباشه اين مشكل پيش خواهد آمد. با كروم يا فاير باگ قالبتونرو تست كنيد و مشكل رو پيدا كنيد. بعد از اينكه فايل CSS رو پيدا كرديد دستور Direction:rtl; رو وارد كنيد كه مشكل حل بشه. البته از دستور Text-align:right; هم می تونيد استفاده كنيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)