سلام
من مي خواستم با استفاده از پسوند كلاس ماژول كاري بكنم كه يك ماژول در يك قالب خاص نمايش داده نشود. ممنون مي شوم اگر مرا راهنمائي بكنيد كه چي كار بكنم و كد css چي است؟
شاد باشيد.

سلام
من مي خواستم با استفاده از پسوند كلاس ماژول كاري بكنم كه يك ماژول در يك قالب خاص نمايش داده نشود. ممنون مي شوم اگر مرا راهنمائي بكنيد كه چي كار بكنم و كد css چي است؟
شاد باشيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میشه کمی توضیح بیشتر بدید ؟ يك ماژول در يك قالب خاص نمايش داده نشود؟ متوجه منظورتون نمیشم
پسوند کلاس ماژول رو برابر " - " قرار بدید
سلام
من دو تا قالب توي سايتم دارم كه مي خواهم يك ماژول داخل يك قاب نمايش داده شود اما در ماژول ديگر نمايش داده نشود.
با تشكر
با اسم مو قیت می تونید
در اقلبی که قراره ماژول نمایش داده بشه اسم موقیتی که ماژول قرار است در اون فعال باشه رو طروی تغییر بدید که در قالب دوم همچین موقعیتی وجود نداشته باشه
سلام
نميشه، چون ماژول در موقعيت right قرار دارد و اگر من نام موقعيت را عوض كنم بقيه ماژولها را هم نمايش نمي دهد.
علي يارت
یه موقعیت اختصاصی براش بسازید
می تونید توی کد قالب هم دستکاری کنید که در صورتی که اسم قالب خاصی وجود داشت نمایش داده نشه
ولی کار با موقعیت راحت تره
سلام اگر يه سري به آدرس abolfazl-sch.ir بزنيدمتوجه مي شويد كه با موقعيت خاص هم مشكل حل نمي شود و اگر هم بشود دردسر زياد دارد. من دوتا قالب در سايت دارم كه از قسمت پائين سايت قابل انتخاب هستند. در قسمت right قالبها ماژول خبر فوري را دارم . در قالب مولا علي علاوه بر موقعيت right در موقعيت top هم ماژول خبري فوري را دارم. به همين خاطر در اين قالب ديگر نمي خواهم در موقعيت right اين ماژول را داشته باشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)