-
موضوعات مشترک شده وجود ندارد!!!
سلام بر مدیریت محترم جوملا فارسی
عزیزان این مشکلات از مرورگر منه یا کلیه ؟
ا- هیچ موضوع مشترک شده ای در پوشه اشتراک های من وجود ندارد درحالیکه عملا اینطور نیست و حداقل 20تایی مشترک هستم
2 در جستجوی پیشرفته : همه ایتم ها رو تمام موارد تنظیم شده ولی فقط 5 تا مطلب رو برام بعنوان مطالبی که یوزر من در انها فعال بوده به نمایش در میاد و اثری از بقیه نیست
3 - ادیتور ارسال پاسخ سریع مشکل دارد و باید از پیشرفته استفاده کنم
4 برای ارسال مطلب جدید (همین الان) باید اول چند خط بیخود تایپ کنم تا حداقل تایپ رو داشته باشم سپس بزنم رو پیش نمایش انوقت ادیتورم درست میشه (عادی میشه) و میتونم مطلب بنویسم
5 - اخرین ارسال ها با تاپیکهای خوانده نشده جایش عوض شده است
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-23-2011 08:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
- در کنترل پانل شما > ویرایش تنظیمات شخصی > حالت پیش فرض برای اشتراک رو بر روی خبرنامه فوری بوسیله ایمیل قرار دهید. یا در زمان ارسال پست این مورد رو تنظیم کنید.
- این مورد رو مشکلی من ندیدم دقیق تر توضیح بدید. جستجو ارسال پست با نام کاربری خودتون؟
- ادیتور ارسال سریع امکاناتش کمتر از صفحه پیشرفته تر هست (پیش فرض وی بی).
- زمانیکه مطلبی رو تایپ نکردید چه پیش نمایشی رو انتظار دارید.
- خب آخرین ارسال ها یعنی موضوعاتی که شما مطالعه نکردید در آخرین ارسال ها نمایش داده می شود.
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مجدد سلام
1- مشكل حل شد ممنون (تنظيمات من رو حالت مشترك نميشوم بود)
2-يعني اينكه من نام كاربري خودم رو در جستجوي پيشرفته جستجو كردم و انتظار داشتم تمام پست هايي كه در انها فعاليت داشتم رو برام نشون بده كه فقط چندتايي رو پيدا كرد
3-بحث امكانات نيست . اديتور ارسال سريع گاهي اوقات گيج ميزنه و مثلا كليد اينتر كارنميكنه و وقتي شما يه سطري نوشتي و بخواي اينتر كني اصلا نميشه و يا اينكه بخواي قسمتي از مطلبي رو كه نوشتي در ابتداي جمله رو ويرايش كني نميشد . البته فكر كنم اين به مرورگر من برميگرده چون الان كه دارم از مرورگر ديگري استفاده ميكنم . اين اديتور بدون مشكل كار ميكنه !
4- براي اينكه من بخوام مطلب جديد ارسال كنم بازهم مشكل اديتور دارم و در حقيقت اديتوري كه براي ارسال مطلب جديد باز ميشه مانند اديتور ارسال پاسخ سريع گيج ميزنه و برام مشكل داره و من براي فرار از اين مشكل راه حلي پيدا كردم و اونم اينكه چند خط بيخود بنويسم بعد بزنم پيشنمايش و انوقت اديتورم درست ميشه و ميتونم به صورت معمول استفاده كنم
5-قبلا اينجوري نبود . به نظر من اخرين ارسال ها يعني تمام ارسالهايي كه جديد هستند حال چه مال خودم باشند و مشاركت داشته باشم و چه ارسال هاي بقيه
نظير انچه كه در صفحه اول انجمن در حاشيه سمت راست به نمايش گذاشته شده و من اكنون دارم ازون استفاده ميكنم .
متشكرم
-
-
سلام
2- این مورد بررسی می شه.
3- من با سه مرور گر کروم اکسپلورر 9 و فایر فاکس 5 بررسی کردم و تاکنون مشکلی نبوده ولی باز هم بررسی میشه
4- تا حالا برخورد نکردم - بازم بررسی میشه
5- بله یعنی تمام ارسال های جدید و این شامل همه میشه و ربطی به ارسال شما نداره در واقع همه ارسال ها
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)