مجدد سلام
1- مشكل حل شد ممنون (تنظيمات من رو حالت مشترك نميشوم بود)
2-يعني اينكه من نام كاربري خودم رو در جستجوي پيشرفته جستجو كردم و انتظار داشتم تمام پست هايي كه در انها فعاليت داشتم رو برام نشون بده كه فقط چندتايي رو پيدا كرد
3-بحث امكانات نيست . اديتور ارسال سريع گاهي اوقات گيج ميزنه و مثلا كليد اينتر كارنميكنه و وقتي شما يه سطري نوشتي و بخواي اينتر كني اصلا نميشه و يا اينكه بخواي قسمتي از مطلبي رو كه نوشتي در ابتداي جمله رو ويرايش كني نميشد . البته فكر كنم اين به مرورگر من برميگرده چون الان كه دارم از مرورگر ديگري استفاده ميكنم . اين اديتور بدون مشكل كار ميكنه !
4- براي اينكه من بخوام مطلب جديد ارسال كنم بازهم مشكل اديتور دارم و در حقيقت اديتوري كه براي ارسال مطلب جديد باز ميشه مانند اديتور ارسال پاسخ سريع گيج ميزنه و برام مشكل داره و من براي فرار از اين مشكل راه حلي پيدا كردم و اونم اينكه چند خط بيخود بنويسم بعد بزنم پيشنمايش و انوقت اديتورم درست ميشه و ميتونم به صورت معمول استفاده كنم
5-قبلا اينجوري نبود . به نظر من اخرين ارسال ها يعني تمام ارسالهايي كه جديد هستند حال چه مال خودم باشند و مشاركت داشته باشم و چه ارسال هاي بقيه
نظير انچه كه در صفحه اول انجمن در حاشيه سمت راست به نمايش گذاشته شده و من اكنون دارم ازون استفاده ميكنم .

متشكرم