-
طراحی قالب
سلاک
من تازه کاربر جوملا شدم
و خود جوملا را تا حدی یاد گرفتم اما مشکل من در قالب هست
قالب هایی که از اینترنت می گیرم برای کاری خاص است و با سلیقه من جور در نمی یاد
ایا فیلم اموزشی یا کتابی برای طراحی قالب جوملا هست که بتونم طرح مورد نظر خودم رو پیاده سازی کنم
یا راه حلی دیگر پیشنهاد می کنید.
بای ممنون میشم که راهنمایی کامل بکنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-24-2011 06:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باسلام. طراحی قالب از بيس برای جوملا نياز بهدانش برنامه نويسی و آشنایی با پارامترهای جوملا داره. يك مقدار طراحيش پيچيده ست ولی اگر ياد بگيريد هر قالبی با هر يوزری رو می تونيد ايجاد كنيد. كتابهایی در اين زمينه وجود داره كه من نتونستم بين اونها رايگان ببينم و اكثراً تجارين. از بخش گسترش جوملا می تونيد دستورات رو ببينيد ولی آموزش رايگانی وجود نداره. شركت ليندا هم فيلم های اموزشی در اين زمينه منتشر كرده كه اونها هم تجارين(البته باكمی جستجو می تونيد پيدا كنيد). در كل طراحی قالب به اين سادگی ها كه فكر می كنيد نيست و برای افرادی كه تازه شروع به كار كردند آموزش هاش ثقيله. برای شروع از نرم افزار Artister استفاده كنيد
-
-
سلام سایت های خارجی و ایرانی آموزشی هاش همه تجاری هست ولی یک سایت ایرانی هم هست که 2 تا اموزش قالب گذاشته که روی هم حدود 120 هزار تومان قیمتشه و می تونید طبق اون یاد بگیرید و از 0 تا 100 رو بهتون یاد میده ولی به مرور میفهمید که اطلاعات کم دارید چون اگه می خواید طراحی قالب رو خوب یاد بگیرید و از پایه بفهمید که به چه صورت هست این کار ها را کنید در غیر این صورت می تونید مستقیم برید سراغ راه اول که بهتون پیشنهاد نمیکنم ، اگر این کار های زیر را انجام دهید بعد به سراغ اون اموزشی ها بروید 100 درصد یک طراح حرفه ای میشید
1- html رو خوب یاد بگیرید
2- css ها خوب یاد بگیرید
3- قایل های اموزشی تبدیل psd به سایت html
4- بعد که اینارو خوب یاد گفتید میتونید به سراغ مرحله ی اول یروید که در این صورت شما یک طراح حرفه ای میشید
در ضمن اگه می خواید سایت های خوبی و عامه پسندی داشته باشید یا خودتون برید طراحی با فتوشاپ رو یاد بگیرید که پیشنهاد نمیکنم اینو و پیشنهاد میکنم یک طراح خوب پیدا کنید که طرح های زیبایی رو براتون طراحی کنه و شما تبدیل به قالب جوملا کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)