سلام دوستان
من یک سایت طراحی کردم حالا میخوام روی هاست قرار بدم
چطوری میتونم هاست رایگان تهیه کنم و چطور سایتی که ساختم رو اونجا قرار بدم
چون فعلا آزمایشیه. میخوام استادم ببینه نظراتش رو بگه بعد اگه خوب بود هاست اصلی رو خریداری کنم
ممنون

سلام دوستان
من یک سایت طراحی کردم حالا میخوام روی هاست قرار بدم
چطوری میتونم هاست رایگان تهیه کنم و چطور سایتی که ساختم رو اونجا قرار بدم
چون فعلا آزمایشیه. میخوام استادم ببینه نظراتش رو بگه بعد اگه خوب بود هاست اصلی رو خریداری کنم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما میتونید فضای مجانی مثل gigfa.com بگیرید
هاست های مجانی برای افرادی که تازه کارند خیلی اذیت کننده خواهد بود
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
همانطور که شما گفته بودید واقعا سخته
تو سایت های مختلف رفتم اما نتونستم دامنه بگیرم
فکر کنم اول باید دامنه بگیرم بعد هاست. درسته؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
موفق باشید
برای خريد دامنه بايد به ازای يك يا چند سال ثبت اون دامنه به ثبت كننده ميلغی رو بديد. مثلاً دامين .ir برای يكسال قيمتی معادل 5 الی 7 هزار تومان دارد. هاست های رايگان مديريت هاست قدرتمندی ندارند. اگر تازه كار هستيد در جوملا پيشنهاد می كنم فعلاً جوملا را روی لوكال تست كنيد و بعد كسب تجربه يك هاست بخريد و شروع به كار كنيد. موفق باشيد
سلام
بله شما از یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات هاست می تونید اقدام کنید . ابتدا دامین رو ثبت و هاست مورد نیاز رو خریداری کنید.
معمولا اینگونه شرکتها راهنمایی های لازم را کردند . با مراجعه به سایتهاشون می تونید اطلاعات لازم رو کسب کنید.
در پناه حقکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام واسه دامنه رایگانبه این سایت سر بزن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای هاست رایگان از این سایت استفاده کن البته این سایته خودش برای هر هاست دامنه رایگان هم میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)