سلام
پست قبلی پاسخ داده شده . بررسی بفرمایید
در پناه حق

سلام
پست قبلی پاسخ داده شده . بررسی بفرمایید
در پناه حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
الان بنده باید چیکار کنم
قبل از انجام كاری پيشنهاد می كنم كتاب جوملا 1.5 رو مطالعه كنيد تا پيش زمينه شروع با جوملا رو داشته باشيد. بعد شروع به نصب جوملای 1.6 كنيدو موفق باشيدنوشته اصلی توسط tashayo [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اخه الان جوملا1.6.5 برای من نصب است
قبل از انجام كاری شما بايد آموزشهای لازم در زمينه طراحی سايت با جوملا روداشته باشيد. بدون داشتن زمينه كافی نمی تونيد سايت طراحی كنيد. جوملا فقط يك نصب ساده نيست. نياز به آموزش داره. مطلعه بفرماييد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز.من از جوملای 1.6.5 استفاده می کنم.کتابی هست این مدل را توضیح دهد...اخه من کتاب 1.5 را دانلود کردم...هیچی سر در نیاوردم..ایا می شود جوملایم را از 1.6.5 به 1.5 تغییر داد
ببينيد، جوملای 1.6 تغييری در ساختمان اصلی خودش نداده و فقط يكسری امكانات اضافه كرده. در خوندن اون كتاب بيشتر تلاش كنيد. من نمی دونم چه نكته ر مبهمی در اون كتاب بوده كه شما نتونستيد از اون كتاب چيزی برداشت كنيد. به بخش مستندات يا همون ويكی جوملای فارسی بريد شايد بتونه كمكی بهتون بكنه.
فرقی بین جوملای1.6.5 با1.5 دارد
سلام
سوال شما ارتباطی با موضوع این تاپیک ندارد . ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه بفرمایید)
لطفا در انجمن ، ویکی و سایت جوملا فارسی جستجو کنید بسیار از سوالاتی که ممکن است داشته باشید پاسخ داده شده است.
همانطور که میلاد عزیز گفتند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق
ایا کتاب جوملای 1.6.5 هم داریم
علاقه مندی ها (Bookmarks)