-
چه جالب اصلا انتظارش رو نداشتم:-) پس بیخود نبود دوستی شما رو پذیرفتم. همانطور که حدس می زدم این یک باگ است، شما از نسخه ای استفاده می کنید که چند تا باگ توش دیده شده بعد اون هم نسخه 4.6.2 و 4.6.5 به فارسی اومده، البته خودم به شخصه 4.6.2 رو از همه بی نقص تر می دونم، به هر حال دو راه دارین: راه سخت تر اینه که مامبو رو به نسخه بالاتر به روز کنید که فکر نکنم صلاح باشه چون تصور من اینه که شما زیاد تو بخش فنی قضیه شاید تجربه ندارین، راه دوم که امیدوارم حلال مشکلتون باشه تعویض چند فایلی که من براتون گذاشتم، این فایل ها از نسخه 4.6.2 هستش و به ترتیبی که میگم باید عوض بشه:ابتدا از فایل های اصلی خودتون قبل از تعویض با این فایل ها حتما پشتیبان بگیرید، بعدش اول فایل content.html.php رو با هم نامش جایگزین کنید، سایت رو امتحان کنید، اگه حل نشد فایل content.php رو هم با هم نامش جایگزین کنید و باز اگر نشد content.class.php، در نهایت و پس از تست فایل core.classes.php رو در پوشه includes جایگزین کنید، امیدوارم درست بشه. پشتیبان گرفتن رو فراموش نکنید. پایدار باشی همشهری[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-28-2011 08:51 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)