-
مشکل با آدرس
با سلام
من بعد از نصب چند کامپوننت روی 1.5.23 با مشکلی برخودم
به جای اسم بخش و مجموعه در آدرس عبارت زیر داده میشود
/component/content/article/
بعنی وقتی اسم مطلب ipad 2 و مجموعه apple ipad است آدرس به صورت زیر میشود.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از کجاست و چگونه میتونم برطرفش کنم؟
پیشاپیش ممنون
ویرایش توسط soheilz : 07-26-2011 در ساعت 03:26 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2011 03:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
وقتی شما سئو رو فعال کنید لینک ها به این صورت نمایش داده میشه ، اگر شما برای منو های خودتون بخش و مجوعه ها رو تغریف کرده باشید نام اون ها نمایش داده میشه.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
من یک بخش یک مجموعه و یک مطلب با نام های مستعار زیر ساخته ام.
bakhsh
majmoe
onvanematlab
ولی آدرس مطلب به صورت زیر شد
com/component/content/article/12-majmoe/16-onvane-matlab.*****
آیا راهی هست که بتوان آدرس را به این شکل کرد؟!
com/bakhsh/majmoe/onvane-matlab.*****
ویرایش توسط soheilz : 07-27-2011 در ساعت 07:27 AM
-
-
برای اين كار بايد بخش ها و مجموعه های خودتون رو در قالب منو بياريد. و هر بخش و مجموعه رو در يك منو قرار بديد.
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
میشه کامل تر توضیح بدید؟؟ مثلاً در حد زیر دیپلم :d
ممنون آقا سعید این پست رو قبل از اینکه پست شما رو ببینم نوشته بودم دکمه حذف پست رو پیدا نکردم از همه ی انجمن عذر میخوام
ویرایش توسط soheilz : 07-27-2011 در ساعت 09:04 AM
-
-
سلام.
بله. معین عزیز هم در پست قبل اشاره کردند.
اگر شما فقط برای بخشتون، یک لینک در منو با اسم مستعار bakhsh داشته باشید، آدرس مطلب اینطور خواهد بود:
com/bakhsh/12-majmooe/16-onvane-matlab.*****
اگر برای بخش یک آیتم در منو با اسم مستعار bakhsh و یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe (که زیر منوی bakhsh باشه) داشته باشید، آدرس اینطور خواهد بود:
com/bakhsh/majmooe/16-onvane-matlab.*****
اگر برای بخش یک آیتم با اسم مستعار bakhsh و زیرمنوی بخش، یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe و زیرمنوی مجموعه، یک آیتم برای مطلب با نام مستعار onvane-matlab داشته باشید:
com/bakhsh/majmooe/onvane-matlab.*****
و اگر در منو، یک آیتم برای مطلب با اسم مستعار matlab (درحالتی که در بالاترین سطح قرار داشته باشه و زیرمنوی آیتم دیگه ای نباشه) داشته باشید:
com/matlab.*****
یا علی
-
2 کاربر زیر از سعید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
من یک منو ساختم و داخلش با استفاده از جدید-> نام مستعار برای بخش و مجموعه (به طور جداگانه) آیتم ساختم. و بعد هم بخش و مجموعه جدید با همان نام مستعار ایجاد کردم. اما مشکل همچنان باقیست.
مهندس اشکال کار من کجاست؟
ویرایش توسط soheilz : 07-27-2011 در ساعت 07:22 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
سعید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.
اگر شما فقط برای بخشتون، یک لینک در منو با اسم مستعار bakhsh داشته باشید، آدرس مطلب اینطور خواهد بود:
اگر برای بخش یک آیتم در منو با اسم مستعار bakhsh و یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe (که زیر منوی bakhsh باشه) داشته باشید، آدرس اینطور خواهد بود:
اگر برای بخش یک آیتم با اسم مستعار bakhsh و زیرمنوی بخش، یک آیتم برای مجموعه با اسم مستعار majmooe و زیرمنوی مجموعه، یک آیتم برای مطلب با نام مستعار onvane-matlab داشته باشید:
و اگر در منو، یک آیتم برای مطلب با اسم مستعار matlab (درحالتی که در بالاترین سطح قرار داشته باشه و زیرمنوی آیتم دیگه ای نباشه) داشته باشید:
com/matlab.*****
یا علی
سلام
من یک منو ساختم و داخلش با استفاده از جدید-> نام مستعار برای بخش و مجموعه (به طور جداگانه) آیتم ساختم. و بعد هم بخش و مجموعه جدید با همان نام مستعار ایجاد کردم. اما مشکل همچنان باقیست.
مهندس اشکال کار من کجاست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
سعید
سلام.
com/matlab.*****
یا علی
من مشکلم رو پیدا کردم اینجا هم مینویسم شاید کسی با سرچ به این صفحه رسید.
جواب آقا سعید نسبتاً کامله فقط باید برای ساخت آیتم منو اینگونه عمل کنید: رفتن به یک منوی (میتوانید منویی برای اینکار بسازید ) -> آیتم جدید-> از قسمت مطالب بخش یا مجموعه را انتخاب کنید ولی یاد داشته باشید نام مستعار این قسمت با نام مستعار بخش یا مجموعه مورد نظر یکی باشد
ویرایش توسط soheilz : 07-30-2011 در ساعت 07:57 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)