-
سوال در مورد thumbsup
با سلامبرخی از مطالب سایت بنده به صورت ویژه در صفحه اصلی و برخی هم به صورت آرشیوی منتشر میشوند.این ماژول هم بدین صورته که فقط میشه تعیین کرد مطالب یک بخش یا یک مجموعه یا کل مطالب رو نمایش داد.آیا راهی وجود داره که تعیین کرد فقط مطالب صفحه اصلی(ویژه) نمایش داده بشن؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2011 10:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
میتونید نمایش صفحه اصلی روبه یه مجموعه خاص منحصر کنید
و بعد اون مجموعه یا بخش رو توی ماژول بذارید
-
-
البته ممنون از پاسختون.
ولی این راه حل،راه حل نا مناسب از همه جهت میباشد که به ذهن خودم هم رسیده بود.
از دوستان کسی راه حل دیگری نداره.
ویرایش توسط morteza369 : 07-31-2011 در ساعت 10:47 AM
-
-
انجمن تشریفاتی.
واقعیتیه که جوملا در ایران پشتیبان مناسب ندارد.
-
-
دوست عزیز این امکانی رو که شما مد نظر دارید در این ماژول وجود نداره و من راهی رو که برای حل این مشکل با این ماژول به ذهنم رسید برای شما گفتم که خود شما می فرمایید راه مناسبی نیست
حالا شما انتظار دارید من چه جوابی برای راهنمایی شما بدم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز این امکانی رو که شما مد نظر دارید در این ماژول وجود نداره و من راهی رو که برای حل این مشکل با این ماژول به ذهنم رسید برای شما گفتم که خود شما می فرمایید راه مناسبی نیست
حالا شما انتظار دارید من چه جوابی برای راهنمایی شما بدم؟
اختیار دارید دوست عزیز.من ازتون بابت پاسختون تشکر کردم.یعنی همین که اومدید یک پاسخ دادید جای تشکر داشت.
منظور من کل انجمن های پشتیبان جوملا در ایران هست که متاسفانه برای یک سوال ساده هیچگونه پاسخی ندارند.من تا به الان حتی یک دفعه هم پاسخ مناسب رو از انجمن های تیم های پشتیبان جوملا دریافت نکردم.
-
-

نوشته اصلی توسط
morteza369
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تا به الان حتی یک دفعه هم پاسخ مناسب رو از انجمن های تیم های پشتیبان جوملا دریافت نکردم.
سلام
کمی غیرمنصفانه است جمله شما. در این انجمن شما 11 ارسال داشتید :
اینجا مهدی پاسخ داده
اینجا جناب فیروزمندان پاسخ دادند
و اینجا هم
خب به نظر خیلی زود هست که با این تعداد ارسال به این نتیجه برسید.
به هر حال از توجه شما بسیار سپاسگزاریم و آرزوی موفقیت روز افزون داریم
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)