سلام دوستان
من در موقع نصب خطای زیر رو می گیرم
SQL Server does not exist or access denied.
با اینکه sql server 8 دارم و wamp server 2 که البته آیکونش زرد شده نه سفید و joomla_farsi 1.6.5
لطفا یکی کمک کنه کارم خیلی گیره![]()

سلام دوستان
من در موقع نصب خطای زیر رو می گیرم
SQL Server does not exist or access denied.
با اینکه sql server 8 دارم و wamp server 2 که البته آیکونش زرد شده نه سفید و joomla_farsi 1.6.5
لطفا یکی کمک کنه کارم خیلی گیره![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
یا از ورژن پایین تر ومپ استفاده کنید
یا ورژن sql در درون همین ومپ رو کاهش بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون از پاسخگویی سریعتون
میشه بگید چطوری؟
روی ایکون ومپ در کنار ساعت کلیک کنید و گزینه SQLitemanagment رو بزنید و ورژن رو انتخاب کنید و ذخیره کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من در پست های دیگه دیدم که ورژن ومپ نباید بالاتر از 2 باشه وگرنه خطا در ایجاد دیتابیس پیش میاد اگه ممکنه یک لینک به یک ومپ که با جوملای فارسی سازگاره به من معرفی کنین .در ضمن ومپ من این گزینه رو که شما گفتین نداره ممنون از وقتی که میذارید
ویرایش توسط ghatreh : 07-29-2011 در ساعت 09:42 PM
دقیقاً کاری رو که عرض کردم انجام میدادی به راحتی پیدا میکردید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک ورژن پایینتر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
من ورژن 2.0cومپ رو پیدا کردم گزینه ای رو هم که گفه بودید داشت ولی وقی روش کلیک می کنم این خطا رو میده The page cannot be found
سایت خود ومپ سرور هم که در پست های دیگه توصیه کردین ورژن 2.1رو داره که موقع نصب دیتا بیس جوملا خطا میده کمک!
جوملا با 2.0i مشکلی نداره و به راحتی نصب میشه
برای سازگاری با اخرین ورژنش تنظیماتی داره که راه حلش رو هم با تصویر خدمت شما عرض کردم
برای استفاده از ورژن 2.0i مشکلی نخواهید داشت و طبق اموزش فقط اقدام به نصب نمائید
شاد و سلامت در پناه ایزد
در ورژنی که گفتین و لینک بهش دادین این گزینه نیست در ورژن 2.0cهست ولی نمی تونه بازش کنه ممکنه مشکل از فایر فاکس من باشه؟
سعی کردم تصویر ومپ خودمو بفرستم
فکر می کنم رو شانس نیستم نشد آپلود کنم خطای دسترسی می ده ولی باور کنین ومپ 2.0i تو کامپیوتر من این گزینه رو نداره
ویرایش توسط ghatreh : 07-29-2011 در ساعت 11:02 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)