با سلام
آیا میشه کاری کرد که در بالای بعضی از صفحات سایت logo فرق داشته باشه.
مثلا لگوی بالای صفحه HOME با About us متفاوت باشه.

با سلام
آیا میشه کاری کرد که در بالای بعضی از صفحات سایت logo فرق داشته باشه.
مثلا لگوی بالای صفحه HOME با About us متفاوت باشه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بستگی به نوع قالب داره. برای اينكار بايد يك css در قالبتون تعريف كنيد و لوگو رو در اونجا تغيير بديد. بعد در منوهاتون در قسمت "پسوند كلاس صفحه" ، كلاس css ی كه نوشتيد رو تغيير بديد.
قبلش بايد لوگو ی سايت رو به CSS لينك بديد
ویرایش توسط safajuy : 07-31-2011 در ساعت 11:36 AM
سلام من درست متوجه نشدم . یعنی این که یک فایل css جدید ایحاد کنم که درون اون آدرس عکس header بالای سایت رو تغیر داده باشم .ومثلا اسمش رو بزارم t1 و بعد به منوی مورد نظر برم و در قسمت پسوند کلاس t1 رو وار کنم.!
این که گفتید "قبلش بايد لوگو ی سايت رو به CSS لينك بديد " یعنی چی؟
شما يك قالب داريد كه بالاش يك لوگوداريد. اين لوگو آدرسش مستقيم به عكسه كه يا در CSS هستش يا index.php . در صورتی كه در index.php باشه بايد آدرس بديد به themplate.css. اگر كه در css بود بريد و آدرسش رو پيدا كنيد. مثلا كلاسشهستش و به يك تصوير لينك داده شده. حالا شما ميايد در همون فايل css چندين كلاس درست می كنيد به اين صورت هست:کد:#logo { background-image:url(/templates/rhuk_milkyway/images/logo.png) }
حالا دركلاس صفحه هر آدرسی رو كه لوگوی مورد نظرتون رو داره بزاريد مثلا logo2کد:#logo1 { background-image:url(/templates/rhuk_milkyway/images/logo1.png) } #logo2 { background-image:url(/templates/rhuk_milkyway/images/logo2.png) } #logo3 { background-image:url(/templates/rhuk_milkyway/images/logo3.png) }
ویرایش توسط safajuy : 07-31-2011 در ساعت 12:53 PM
ممنون از جوابتون من این کار رو انجام دادم ولی کار نکرد.
ابتدا در فایل template.css قسمتی رو که مربوط به header بالای سایت می شد رو پیدا کردم که:
div.art-Header-jpeg
{
position: absolute;
z-index:-20;
top: 0;
left: 0;
width: 900px;
height: 300px;
background-image: url('../images/Header.jpg');
background-repeat: no-repeat;
background-position: center center;
}
بعد همین رو یا نام دیگه ای دوباره نوشتم.
div.art-Header-jpeg2
{
position: absolute;
z-index:-20;
top: 0;
left: 0;
width: 900px;
height: 300px;
background-image: url('../images/Header1.jpg');
background-repeat: no-repeat;
background-position: center center;
}
ودر پسوند کلاس صفحه نام جدید رو وارد کردم ولی header عوض نشد.
خوب حالا باید در کد قالب دستکاری کنید و تعریف کنید که در صفحات مختلف از چه کلاس css استفاده کنه
ولی یه راه راحت تر (به نظر من) اینه که شما به جای هدر یه موقعیت داشته باشید و برای هر آیتم منو یه ماژول HTML دستی (یا هر ماژول دیگه ای که خودتون می دونید برای گذاشتن عکس کاربرد داره) ایجاد کنید و عکس مربوط به هدر رو در اون ماژول بذارید
میشه لطفا بگید چجوری باید این کار رو انجام بدمنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اون رو برای مثال براتون نوشتم. برای هر قالبی اين مورد فرق داره. به اين سادگی ها نيست. در واقع من روش رو براتون توضيح دادم كه به چه شكل هست و اصلاً پسوند كلاس به چه دردی ميخوره.موفق باشيد
سلام ، البته در کنار این کارایی که دوستامون گفتن ، اگه از جوملا ۱.۷ استفاده می*کنین، اینکارو میتونین انجام بدین براحتی
دوست عزیز من متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدید که چطوری؟نوشته اصلی توسط event [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)