با سلام خدمت دوستان . شما بهترين قالب فارسي براي سايت هاي شركتي را چي معرفي مي كنيد ؟
لطف كنيد لينگ دانلود را هم قرار بدين
با تشكر فراوان

با سلام خدمت دوستان . شما بهترين قالب فارسي براي سايت هاي شركتي را چي معرفي مي كنيد ؟
لطف كنيد لينگ دانلود را هم قرار بدين
با تشكر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود. تعريفتون از شركتی چه مدل قالبيه؟ من قالب شركتی شلوغ ديدم در كنارش ساده هم ديدم. اين مورد سليقه ایيه و كسی نمی تونه بگه اين قالب صرفاً شركتيه و بايد برای سايت های شركتی استفاده بشه. در كل من اگر بخوام استفاده كنم از اين مدل قالب استفاده خواهم كرد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته تجاريه
دوست عزيز ممنون . من گفتم قالب فارسي . اين قالب خيلي شلوغه . قالب فارسي و رايگان و خلوت تر دوستان سراغ ندارن ؟؟
سلايق با هم فرق داره. رنگ بندی ، طرح بندی ، نوع شركت و... تو پيدا كردن يك قالب خوب تأثير داره
تمام اين موارد رو كنار بگذاريم فارسی اين موارد هم كم پيدا ميشه و سايتهایی كمی هستند كه قالب فارسی ارائه بدن
خیلی شیک بود.حالا چطوری میشه دانلود کرد؟
سلاماز لینک زیر میتونید این قالب رو بخرید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط speir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)