سلام
من میخام سایتمو دو زبانه کنم برای همین با ماژول joomfish استفاده میکنم ولی با اون مشکل دارم یعنی درست کار نمیکنه هیچکدوم از مطالبم که عوض نمیشه فقط دکمه های نظرسنجی رو تغییر میده اگه ممکنه راهنماییم کنید
با تشکر

سلام
من میخام سایتمو دو زبانه کنم برای همین با ماژول joomfish استفاده میکنم ولی با اون مشکل دارم یعنی درست کار نمیکنه هیچکدوم از مطالبم که عوض نمیشه فقط دکمه های نظرسنجی رو تغییر میده اگه ممکنه راهنماییم کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
توصیه می کنم از جوملا 1.6 یا 1.7 استفاده کنید که به طور پیشفرض امکانت کاملی رو برای چند زبانه شدن در اختیار شما می ذاره
سلام یعنی به نظر شما با این کار مشکلم حل میشه ؟؟؟؟
دروود
بله چون جوملا 1.6 و 1.7 در خودشون این امکانات رو دارن
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام من جوملا 1.6 نصب کردم ولی بازم مشکلم حل نشد چه کار کنم یعنی شما میگید با این دو زبانه کردن هرچی مطلب داره باید عوض بشه ؟ پس چرا از من عوض نمیشه میشه بیشتر راهنماییم کنید
سلام
از این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
موفق باشید
سلام ببخشید من تازه کارم و با بعضی مفاهیم آشنا نیستم اگه میتونید برام پایه ای بنویسید مثلا نمیدونم "
- یک صفحه اصلی ایجاد کرده و به زبان مورد نظر اختصاص دهید و یک آیتم منو برای آن تعریف کنید و صفحه اصلی پیش فرض را برای هر زبان منتشر کنید.
- پس از آن شما می*توانید هر مقاله، مطلب ، ماژول ، خبرخوان ، وب لینک را به یک زبان اختصاص دهید.
- ماژول انتخاب زبان به هر زبان پیش فرض انتساب دهید و آنرا با انتخاب تصویر یا متن در صفحه اصلی نمایش داده می*شود. " یعنی چی !!!!
- با تشکر
سلام
برای اینکه بتونید سایتی دو زبانه داشته باشید.
1- برای هر زبان باید منوها رو ایجاد کنید. مثلا صفحه اصلی (fa) و Home برای (en) یعنی تمامی منوها برای برای هر زبان ایجاد و منتشر بشن
2- مطالبی که مد نظرتون هست رو باید برای هر زبان جداگانه منتشر کنید. مثلا مطلبی برای معرفی سایت دارید باید برای هر دو زبان منتشر شده و اونو به هر زبان ربط بدید.
3- ماژول انتخاب زبان رو هم در موقعیت مورد نظرتون برای هر زبان منتشر کنید.
کمی دقت و سعی تلاش می تونید اینکار رو انجام بدید .
در پناه حق
سلام
چطوری میتونم دوتا صفحه اصلی داشته باشم
اگه ممکنه کتابی در مورد جوملا 1.6 بهم معرفی کنید
پایه جوملا 1.5 و 1.6 بسیار به هم شبیه هستند و به همین دلیل با یاد گیری جوملا 1.5 شما مشکلی در جوملا 1.6 نخواهید داشت بنابراین با توجه به اینکه کتابی برای جوملا 1.6 به صورت رایگان منتشر نشده می تونید از این کتاب استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)