php و my sql درست نصب شده ولی جوملا میگه ساپورت نمیکنه
در ضمن سیستم لوکال است
با mysql gui tools به راحتی وصل میشه
سیستم با iis اجرا میشه
isa server هم نصب است
لطفا راهنمایی بفرمایید

php و my sql درست نصب شده ولی جوملا میگه ساپورت نمیکنه
در ضمن سیستم لوکال است
با mysql gui tools به راحتی وصل میشه
سیستم با iis اجرا میشه
isa server هم نصب است
لطفا راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
iis رو حذف کنید و از apache استفاده کنید
بعضی از نرم افزار ها مانند wamp تمام سرویس های لازم رو به صورت یکپارچه در اختیار شما می گذارند و با ایونها شما نیاز به نصب سرویس دهنده اضافه ای ندارید
توجه کنید که اگر خواستید از ومپ استفاده کنید از نسخه 2.1 استفاده نکنید و از نسخه 2.0 استفاده کنید
سلام
خیلی ممنون از کمکتون
کار کرد
فقط 2 تا چیز میمونه
یکی اینکه در قسمت ساپورت
گزینه output buffering =on است در حالی که به صورت recomended باید off باشد
دوم اینکه میگویند به صورت پیش فرض ناامن است و برنامه های کاربردی زیادی که برای جوملا لازم نیست را دارد که منابع سیستم را در بر میگیرد
و iis امنتر است و میتوان ssl رو ان فعال کرد
اگر میشود رفع این مشکلات را هم برای من بازگو کنید
باز هم از شما ممنون هستم
سلام
دوست عزیز وقتی جوملا رو روی کامپیوتر شخصی نصب می کنید فقط برای اینکه که بتونید اقدامات و تغییرات اولیه رو روی اون انجام بدید و بعد اونو به هاست اصلی منتقل کنید
در هاست اصلی سعی کنید حتما از هاست لینوکسی استفاده کنید
مدیران هاست(در صورتی که هاست رو از جای مناسبی تهیه کرده باشید) خودشن برنامه های اضافی رو حذف می کنند و البته امکان استفاده از ssl هم در اون وجود داره
در ضمن جای شک وجود نداره که امنیت هاست شما وابستگی مستقیم به کسی داره که هاست رو مدیریت می کنه و نحوه تنظیماتی که اون انجام می ده با این حال مشهوره که لینوکس با آپاچی هم سریعتره و هم امنیت بالاتری داره نسبت به ویندوز با IIS
output buffering هم برای کار شما در لوکال یا به عبارتی کامپیوتر شخصیتون مشکل خاصی ایجاد نمی کنه با اینحال می تونید خودتون اونو خاموش کنید و در هاست از مدیر هاستتون بخواهید که اونو براتون خاموش کنه
باز هم ممنون از جوابتون
اما من قرار نیست اون رو به هاست انتقال بدم در واقع میخوام اون رو به vps ویندوز انتقال بدم برای همین امنیت برام اهمیت داره من سعی کردم isa را هم یاد بگیرم تا امن تر باشم و متاسفانه باید سرور ویندوزی داشته باشم و لینوکس به کارم نمیاد
ممنون میشم از تجربیات ارزشمند شما استفاده کنم
با تشکر
سرور های لینوکسی معمولا امنیت بالاتری دارند (گرچه امنیت وابستگی به مدیر سرور هم داره) و جوملا هم برر وی سرور های لینوکسی و با سرویس دهنده آپاچی بهتر کار می کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)