-
پیغام ارور در مدیریت مطالب
سلام
یک سایتی داریم که با جوملا کار شده از امروز وقتی داخل مدیریت روی مطالب سایت کلیک میکنم پیغام زیر میاد
کد:
DB function failed with error number 126
Incorrect key file for table '/tmp/#sql_65ca_0.MYI'; try to repair it SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.title AS name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM jos_content AS c LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = c.catid LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = c.sectionid LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN jos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN jos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state != -2 ORDER BY section_name , section_name, cc.title, c.ordering LIMIT 0, 15
تنظیماتی هم روی سرور تغییر نکرده چون صاحب سرور یکی از دوستامه بهش گفتم گفت مربوط به خود جوملات و دیتابیسته باید repair کنی که منم انجام دادم یه چند دقیقه ای دریست بود دوباره خراب شد
چیکار باید کرد . الان چند نفر از دوستان رو بسیج کردیم تا بگردن تو گوگل ولی چیزی پیدا نکردن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-02-2011 05:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
طبق گفته خودش با این دستور پایگاه داده رو ترمیم کن
کد:
SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.title AS name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM jos_content AS c LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = c.catid LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = c.sectionid LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN jos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN jos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state != -2 ORDER BY section_name , section_name, cc.title, c.ordering LIMIT 0, 15
اگر خطا در شناسایی دیتابیس داد قبلش این دستور رو بزن
کد:
use YOURDATABASENAME;
که به جای YOURDATABASENAME اسم پایگاه داده ات رو می ذاری
بعد از این کار اگر پایگاه درست شد یه فایل پشتیبان ازش بگیر
-
-
-
-
اینها دسنورات sql هستند و شما می تونید در محیط phpmyadmin اونها رو اجرا کنی
همین طور ابزارهای زیادی برای اتصال به پایگاه اده وجود دارند که از اونها هم می تونی استفاده کنی
-
-
دوست عزیز من داخل پی اچ پی مای ادمین رفتم و این جئاول رو انتخاب کردم و repair کردم اما بازم درست نشدن . منظور شما همین هست یا کار دیگه ای ؟
لطفا واضح بیان کنید.
-
-
در phpmyadmin تبی وجود داره با عنوان sql که دستورات زبان sql رو می تونید اونجا وارد کرده و اجرا کنید
مواردی رو هم که من خدمت شما عرض کردم از این جمله هستند
البته توجه کنید که اجرای مستقیم دستورات sql برای افراد تازه کار بسیار خطرناکه و حتی با زدن دستور اشتباه ممکنه باعث از بین رفتن تمام پایگاه داده بشوند برای همین توصیه می کنم قبل از کار با اون اول یه پشتیبان از پایگاه داده بگیرید و مطمئن بشید که پشتیبانی که گرفته اید به درستی کار می کنه و بعد اقدام به اجرای دستورات کنید
-
-
من جفت دستورات رو وارد کردم اما باز هم مشکل پا برجاست!
-
-
مشخصات جوملا رو خصوصی برام ارسال کنید تا سر فرصت بررسی دقیقنری انجام بدم
و همین طور مشخصات هاست رو
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)