-
چگونه می توان برای سایت صفحات مختلف ایجاد کرد بطوریکه صفحات ایجاد شده درون قالب باشند
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز و گرامی (((فوری)))
مدتیه که با این مشکل سر و کار دارم که نمی توانم برای سایت صفحات جداگانه ایجاد کنم.در واقع سوال من از دوستان عزیز اینه که چطور میشه برای سایت صفحات مجزا ساخت بطوریکه صفحات ایجاد شده درون قالب قرار بگیرند.در ضمن خواهش می کنم بفرمایید چرا زمانی که یک آیتم منو ایجاد می کنم (برای یک بخش،مجموعه،مطلب ،گالری تصاویر و ...) ، با کلیک بر روی آن، محتوای باز شده درون قالب نیست؟(یعنی مثل اینکه html نویسی کرده باشید)
لطفاً اگر کسی میدونه جوابم رو بده.با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-06-2011 12:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
صفحات ايجاد شده درون قالب قرار نمی گيرند. در واقع قالب ، صفحات سايت شما رو به شكل دلخواه شما به نمايش در مياره.(البته اين برداشتی بودكه من از جمله ی شما داشتم)
شما منظورتون رو از قالب بگيد چيه كه بهتر بتونيم راهنماييتون كنيم.
-
-
سلام دوست عزیز
ببینید منظور من اینه که در حال حاضر فقط صفحه اصلی سایت در اون قالبی که طراحی کردم نمایش داده میشه،یعنی اگر مثلاً یک آیتم منو داشته باشم که با کلیک بر روی آن باید بخش اخبار نمایش داده شود،نمایش داده میشود ولی بصورت ساده ودر یک صفحه سفید نمایش داده می شود،بجای اینکه در قالب نمایش داده شود
من قبلاً یک سایت رو بوسیله جوملا بصورت لوکال طراحی کرده بودم و این مشکل وجود نداشت
البته نمی توان گفت که اشکال از قالبی هستش که طراحی کردم ، چون قالب های پیش فرض جوملا رو هم چک کردم دیدم که آن ها هم اینطور هست.
ویرایش توسط Pooyan : 08-06-2011 در ساعت 01:34 PM
-
-
سلام
به نظر میاد تازه به جمع جوملا دوستان پیوستید.
به شما خوش آمد میگم و خواهش میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید.
با مطالعه این کتاب اگر باز هم مشکلی بود بفرمایید تا حل کنیم
یا علی
-
-
سلام
لینک سایتتون رو لطفا اینجا قرار بدید
به نظر میاد مشکل از آدرس دهی در قالب شماست
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقا یا خانم فیروزمندیان،می دونم که اینجا جای تشکر نیست ولی واقعاً ممنونتونم.اگر امری داشتید در خدمت هستم،کافیه فقط به من میل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی میشه بفرمایید چطوری درست کردید؟چون حتماً بعداً هم با این مشکل مواجه می شوم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)