-
آموزش کار با منوی کشویی
سلام دوستان
من چند تا ماژول و کامپوننت منوی کشویی بالای صفحه و منوی اصلی از همین انجمن و توسایتای دیگه پیدا کردم ولی متاسفانه نتونستم زیر منو درست کنم.
الانم دارم باswmenu کار میکنم. اگه دوستان عزیز آموزشی دارن یا تو این تایپیک آموزشی درباره نحوه استفاده از منوی کشویی هست به منم اطلاع بدن.میخوام از ابتدا یه نحوه کارشو بدونم
ممنون
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2011 06:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود.
دوست عزيز آموزش هادر بخش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قرار می گيرند.و در انجمن فقط طرح مشكلات و پشتيبانی از جوملا مطرح ميشه.
موفق باشيد
-
-
سلام دوست عزیز
من تو سایتی که گفته بودید رفتم ولی آموزش اون هم نتونست به من کمکی کنه
اگه یه راهنمایی کلی داشته باشید یا یک منوی ساده خودتون بسازید با زیر منوی اون ممنون میشم
موفق باشید
-
-
سلام
براي ساخت زير منو كافيه بعد از انتخواب نوع آيتم منو در قسمت ايتم اصلي روي اسم يكي از منو هات كليك كني بعد از ذخيره ميبيني كه ساب منو اضاف شده !
البته منو بايد قابليتش رو داشته باشه
-
-
دوست عزیز من متوجه منظورت نمیشم
میشه با یه مثال ساده بهم توضیح بدید؟
ممنون میشم
موفق باشید
-
-
سلام
ما فرض میکنیم که شما میخواهید از منوی اصلی سایتتون به عنوان یک ماژول که منوهاش آبشاری هستند استفاده کنید.
زمانی که کامپوننت رو نصب کردید به آدرس زیر برید:
تنظیمات منو رو میبینید.تنظیمات کامل رو انجام میدید بعد کلید صدور یا export که به رنگ آبی در بالای همین تنظیمات هست رو بزنید.بعد از اون هم ذخیره که به رنگ سبز هست رو بزنید.
بعد از این کار به قسمت ماژول ها مراجعه کنید و ماژولی که مربوط به swmenu هست رو فعال و مکانش رو مشخص کنید.
از واضح تر نمیشد بگم.
ضمنا از لینک زیر هم میتونید استفاده کنید:
-
کاربر مقابل از morteza369 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)