سلام و درود.
سایت من هر یکی دو روز پلاگین system legacy آن خاموش میشود و سایت قابل دسترس نیست تا دوباره من آن را فعال کنم. میخواستم بپرسم: چرا این پلاگین خود به خود خاموش میشود؟

سلام و درود.
سایت من هر یکی دو روز پلاگین system legacy آن خاموش میشود و سایت قابل دسترس نیست تا دوباره من آن را فعال کنم. میخواستم بپرسم: چرا این پلاگین خود به خود خاموش میشود؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط kasraansary [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اخيراً افزونه ی خاصی نصب كرديد كه با فعالسازی اين پلاگين كار میكنه؟ در صورت امكان ليست پلاگين ها و كامپوننت های نصب شده ی خودتون رو قرار بديد
لیست کامل پلاگین ها (آنهایی که ستاره دار هستند غیر فعال هستند):
Authentication - Joomla / Authentication - LDAP / Authentication - OpenID / * Authentication - GMail / Content - gPersianDate / Include DateTime / Content - Page Navigation / Content - Rating / Content - Email Cloaking / Content - Code Hightlighter (GeSHi) / Content - Load Module / Content - Pagebreak / محتوا - نظرات / Editor - No Editor / Editor - TinyMCE 2.0 / * Editor - XStandard Lite 2.0 / Editor Button - Image / Editor Button - Pagebreak / Editor Button - Readmore / دکمه ویرایشگر - نظرات غیر فعال / دکمه ویرایشگر - نظرات فعال / Search - Content / Search - Weblinks / Search - Contacts / Search - Categories / Search - Sections / Search - Newsfeeds / جستجو - نظرات / System - Legacy / System - SC jQuery / System - GoogleSiteMap / System - Debug / * System - Cache / System - Log / * System - Remember Me / System - Backlink / سیستم - نظرات / User - Joomla! / کاربر - نظرات / * XML-RPC - Joomla / * XML-RPC - Blogger API /
لیست کامل کامپوننت ها:
Banners / JComments / Newsfeeds / Ninja RSS Syndicator / Polls / tabfront / Weblinks / archive / Kunena / eXtplorer / swMenuFree / Xmap / Content Page / Cache Manager / Configuration Manager / Contact Items / Control Panel / Installation Manager / Language Manager / MailTo / Mass Mail / Media Manager / Menus Manager / Messaging / Module Manager / Plugin Manager / Search / Template Manager / User / User Manager / Wrapper /
اگر لازم هم باشد بقرمائید یوزر و پسوردم را برایتان ارسال خواهم کرد
جناب safajuy مواردی را که فرموده بودید ارسال کردم؛ فقط فراموش کردم بگویم که سایت من حدودا 2 هفته پیش هک شد و با درخواست خودم مدیر سرور بک آپهای خودشون را برگردوندن، و دقیقا از همون زمان این مشگل بوجود آمده. و من بواقع نمیدونم که کدوم این پلاگینها برای سایت من لازمه و یا قبلا نصب و حذف شدن و دوباره با بک آپ برگشتن.
از کمک و راهنمائی شما ممنونم و اگر لازم باشه بفرمائید تا یوزر و پسوردم را براتون ارسال کنم.![]()
درود. نسخه ی پلاگين ها هم خيلی مهمه. بعضی از افزونه ها برای جوملا نوشته نشدند. در صورت امكان پيغام خصوصی كنيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)