-
ی سوال شاید بامزه !!
سلام
من دارم این سایترو طراحی میکنم و با ی مشکل کاملا مسخره برخوردم !!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اونم اینکه روی tab اکسپلورر که اسم سایت نوشته میشه ؛ مینویسه : جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا !!!
اقا من هر کاری میکنم نمی تونم ورش دارم یکی راهنماییم کنه لطفا !!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-08-2011 02:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
به تنظيمات كلی جوملاتون بريد ، در زبانه ی سايت، عنوان سايت خودتون رو تغيير بديد.
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 08-08-2011 در ساعت 03:58 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
به تنظيمات كلی جوملاتون بريد ، در زبانه ی سايت، عنوان سايت خودتون رو تغيير بديد.
موفق باشيد
دوست عزیز من اینکارو کردم اما نمی شه !!
-
-
کش مرورگر و کس جوملا رو خالی کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
کش مرورگر و کس جوملا رو خالی کنید
کردم !!
نششششششششششششششد
-
-
به مديريت منو بريد ومنوی اصلی ور انتخاب كنيد و روی صفحه اصلی كليك كنيد.در چپ گزينه پارامترهای سيستم، مقابل عنوان صفحه نام دلخواه خودتون رو بنويسيد.برای آموزش بهتر اين مطلب رو بخونيد:
ویرایش توسط safajuy : 08-08-2011 در ساعت 05:08 PM
-
2 کاربر زیر از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
به مديريت منو بريد ومنوی اصلی ور انتخاب كنيد و روی صفحه اصلی كليك كنيد.در چپ گزينه پارامترهای سيستم، مقابل عنوان صفحه نام دلخواه خودتون رو بنويسيد.برای آموزش بهتر اين مطلب رو بخونيد:
خیلی ممنون !!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)