سلام من یه مطلب گذاشتم که فقط برای اعضا نشون داده بشه ولی وقطی افراد عمومی روش میزن ارور 403 میزنه چه طور به جای این ارور بنویسم مشاهده این مطلب فقط برای اعضا قابل مشاهده میباشد؟
با تشکر

سلام من یه مطلب گذاشتم که فقط برای اعضا نشون داده بشه ولی وقطی افراد عمومی روش میزن ارور 403 میزنه چه طور به جای این ارور بنویسم مشاهده این مطلب فقط برای اعضا قابل مشاهده میباشد؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنون ولی مثل اینکه منظور منو بد متوجه شدید من میخوام صفحه ارور403 رو به یک متن دلخواه تغیر بدمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پوشه templates پوشه system فایلی به نام error.php وجود داره
ابتاد صفحه ای که می خواهید موقع ارور نمایش داده بشه رو بسازید و لینکش رو در این فایل ، دستی وارد کنید
برای این کار می تونید از دستورات ری دایرکت هم استفاده کنید
به هر حال توضیحات کافی در انجمن وجود داره اگر هم نتونستید پیداش کنید بگید تا بیشتر توضیح بدم
ویرایش توسط sahama : 08-08-2011 در ساعت 04:18 PM
ممنون ولی در کدوم قسمت باید لینک رو وارد کنم؟نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این فایل این کد رو قبل از تگ <head> اضافه کنید
کد:<?php if ($this->error->code == 403) { echo '<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=http://YOUR_ERROR_PAGE_URL">'; } ?>
ممنون دستتون درد نکنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)