سلام بر همه ی دوستان محترم!
کسی ماژول مسیریابی غیر از اونی که رو جوملا هست و حرفه ای تر از اون سراغ داره؟ ماژولی که از طریق لینک ها مکان رو دنبال کنه نه از طریق بخش و مجموعه.
اگه داشتید ممنون می شم کمکم کنید:
ماژول بالا رو نمی خواهم

سلام بر همه ی دوستان محترم!
کسی ماژول مسیریابی غیر از اونی که رو جوملا هست و حرفه ای تر از اون سراغ داره؟ ماژولی که از طریق لینک ها مکان رو دنبال کنه نه از طریق بخش و مجموعه.
اگه داشتید ممنون می شم کمکم کنید:
ماژول بالا رو نمی خواهم
ویرایش توسط rahnamafard : 08-15-2011 در ساعت 11:27 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز این ماژول فقط برای نمایش مسیر سایت ایجاد شده و شاخته شدن مسیر سایت درون هسته خود جوملا و همین طور کامپوننت ها صورت می گیره
اگر شما بخواهید مسر غیر معمولی رو به یک صفحه بدید می توانید از منو ها استفاده کنید
نه. منظور من اینه که ماژولی جدایی باشه که همین کار رو بکنه، ولی حرفه ای تر از ماژول پیش فرض جوملا باشه که رو هسته جوملا هست.
من می خواهم ماژولی باشه که فقط عنوان های صفحه هایی که توش قرار داشتیم رو بنویسه و لینک بده نه مسیر بخش و مجموعه و مطلب و کامپوننتی که طی شده. (جایگزینی برای ماژول پیش فرض)
ممنون میشم اگه معرفی کنید.
ویرایش توسط rahnamafard : 08-17-2011 در ساعت 01:51 AM
یعنی شما می خواهید آدرس صفحه ای که داخلش هستید رو داشته باشید؟
این کار بیهوده به نظر نمی رسه؟ کاربر کافیه آدرس رو از نوار آدرس مرورگرش نگاه کنه
من همچین قصدی ندارم، فرض کنید مسیر یاب همچین چیزی رو نشون بده:
صفحه اصلی > اخبار > اخبار فناوری
حالا ا در مطلب اخبار فناوری هستیم، حالا فرض کنید در این مطلب من لینکی قرار دادم در یک بخش دیگر و مجموعه ای دیگر در این صورت اگر ماژول مسیریاب پیشفرض باشد اینطور می شود:
صفحه اصلی > طراحی > فتوشاپ
در واقع حالا من می خواهم مسیر یابم اینطور نشان بدهد:
صفحه اصلی > اخبار > اخبار فناوری > فتوشاپ
عزیزان یه جوابی به ما بدید دیگه!
بابا منظور من یه چیزی شبیه breadcrumb plus هستش. چیزی در ذهن دارید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)