-
ارسال URL صفحه از طریق mod_Ckform
با سلام خدمت دوستان عزیز.
سوالی داشتم در خوصوص اینکه چطور میتونم در CKForms Module زمانیکه فرم در یک صفحه پر میشه از طریق فیلد مخفی آدرس صفحه ای که کاربر در اون فرم مورد نظر رو پر کرده برای admin ارسال بشه چیزی مشابه با :
زمانی که در حال مشاهده مطلبی (Article) در نمای کاربری سایت هستیم سه گزینه در قسمت بالایی Article قرار داره که شامل : پرینت ، ارسال به دوست (Email) ، پی دی اف هست.
با پر کردن فرم ارسال به دوست، لینک صفحه ای که در آن فرم ارسال به دوست را تکمیل کردم، به ایمیل معرفی شده ارسال میشه.
دوستان اگه بتونن منو راهنمایی کنند که چگونه بتونم این امکان رو در درون یکی از فیلدهای CK Forms قرار بدم ممنون میشم و در این ماه مبارک رمضان کمک بزرگی به من کرده چون واقعا چندین روز هست که درگیر این موضوع شدم و اکثر راه های آسون از جمله :
اضافه کردن مقدار های زیر به صورت های متفاوت:
%url% (%baseurl%) %title%
استفاده کردم . ولی فکر کنم باید کد نویسی بشه .
دوستان منتظرم...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2011 12:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با از امکان استفاده از آدرس صفحه جاری را خواهید داشت
یا علی
-
-
با سلام و خسته نباشيد.
در اين تاپيک:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما يک سوال داشتم :
من از
استفاده کردم ولي مشکلي که به وجود مياد اينه که آدرس به:
index.php ختم ميشه:
در ايميل دريافتي به اين صورت مياد:
ممنون ميشم منو راهنمايي کنيد.
با سپاس فراروان.
-
-
آیا به دلیل ریدایرکت شدن به صفحه دیگری این اتفاق میفته چون من از دستور تیتر هم استفاده کردم تیتر همون صفحه که فرم رو ارسال میکنه نمیفته نام یه صفحه دیگه میفته چون ck form از یک پیج داخلی واسه ارسال استفاده میکنه و شانس ما فکر نکنم بتونم از این طریق آدرس صفحه ارسال شه !!!!
---
دوستان آیا میشه اصلا چنین کاری انجام داد. اگه دوستان بگن خیلی خیلی لطف کردن. واقعا خسته شدم!@!!
*دو پست شما یکی شد.
ویرایش توسط mersad : 12-25-2011 در ساعت 06:33 PM
-
-
seo را غیر فعال کنید و مجدد تست کنید
اگر با غیر فعال کردن بهینه سازی لینک ها مشکل حل شد : علت عدم سازگاری کامپوننت با seo جوملاست که باید اصلاح بشه
یاعلی
-
-
این کارا رو انجام دادم ولی متاسفانه نشد. ولی وقتی روی ماژول ck forms قرار میدم به صورت یک تکست بسیار عالی نشون میده ولی قابلیت ارسال نداره و کاربر هم میتونه لینک رو ببینه.
من به این نتیجه رسیدم که یک فیلد باید ساخته بشه در قسمت ماژول و من به صورت ثابت دستور Uri رو قرار بدم که مثل بقیه فیلد ها از جمله (نام ، ایمیل ، ...) با انتخاب این فیلد دستور زیر به کنترل کننده کامپوننت ارسال بشه در این صورت لینک به صورت صحیح میاد. در حالی که من تا کنون دستور رو مستقیم به کنترل کننده کامپوننت قرار دادم.
لطفا دوستان اگر میتونن طریقه اضافه کردن یک فیلد با مقدار ثابت که بتونم مقدارش رو کد مورد نظر خودم بدم همراه با آدرس پوشه و ... کمک زیادی به من کردن.
سلام دوباره،
یعنی واقعا میشه از طریق هسته مرکزی کامپوننت این امکان رو ایجاد کرد؟
سعی میکنم قوانین انجمن را رعایت کنم. ولی ....
دسترسی به هسته مرکزی کامپوننت در کدوم قسمت و کدوم فایل قرار داره؟
---
دوستان عزیز به تاریخ ارسالی ها نگاه کنید میبینید هنوز به نتیجه نرسیدم .
با تشکر..
---
واقعا این همه جوملا کار نمیتونن منو راهنمایی کنند.
---
توی ایران هیچ وقت انجمن تخصصی جوملا ندیدم.
*چهار پست شما یکی شد.
ویرایش توسط mersad : 12-25-2011 در ساعت 06:30 PM
-
-
آخرین پست
کاشکی مدیریت انجمن فقط یکی کردن پست ها نبود. حداقل زمانی رو که برای یکی کردن پست ها میزارین، سوالات کاربرا رو برای یک بارم که شده بخونید شاید بتونید کمکشون کنید ، پس چرا انجمن زدین فقط واسه اینکه بگین انجمن جوملا فارسی هم هست ؟
امید دارم روزی که واقعان پاسخگو باشید.
-
-
دروود
شما از ما انتظار دارید تا ما به وظایف خودمون عمل کنیم ولی شما هیچ گونه قانونی رو رعایت نمیکنید
انجمن اینجا یه مدیر نداره
شما میتونید در امار سایت تعداد مدیران رو مشاهده کنید
و تقریباً هیچ سوالی بی جواب نمیمونه !
یه مقدار بی انصافی هست که شما اینگونه برخورد میکنید !!!
من پست های شما رو چند بار خوندم
موردی که هست برای من جالبه اینه که شما چرا میخواهید حتماً این فرم ساز رو تغییر بدید
چه امکانی از فرم ساز میخواهید ؟ از jform استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)