-
اشکال پس از ارتقا به 1.5.23 در شمارنده صفحات سایت در پایین صفحه نخست
با سلام خدمت همه
صفحه نخست سایت من و در قسمتی که شمارنده صفحات سایت وجود دارد پس از ارتقا دچار این مشکل شده است:
<< ابتدا < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی > انتها >>
jpage_current_of_total
در حال حاضز همانطور که مشاهده میفرمایید شماره صفحه از کل صفحات نمایش داده نمیشه و به جای ان عبارت
jpage_current_of_total
نمایش داده میشود
متشکرم از راهنمایی های دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-06-2011 08:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به 1.5.23 کدوم تیم ارتقا دادید؟ چگونه؟
یه بار دیگه فایل بسته نصب 1.5.23 رو آپلود و آنزیپ کرده و پوشه نصب روحذف بفرمایید و نتیجه رو بگید
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من جوملاي ام رو از سايت joomla.ir گرفته و نصب داشتم تا اينكه با بسته هاي ارتقاي اگر اشتباه نكرده باشم joomla.org به 1.5.23 آپگريد كردم و تا حالا هيچ مشكلي نداشتم و فقط همين مشكل كوچولو موي دماغ شده كه البته چيززياد مهمي نيست ولي اگر نباشه بهتره
با تشكر
-
-
سلام
جوملای انگیلیسی یا جوملای تیم جوملا فارسی رو امتحان کنید ببینید باز هم این مشکل وجود داره یا خیر؟
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشكر
جوملا فارسي بسته اپگريد هم داره يا اينكه بايد كل جوملا اكستركت و پوشه install پاك بشه
ضمنا اينجا چه جوري فايل پيوست پاسخ ميشه ؟
و پست هاي خودم رو چه جوري ميتونم تو يه صفحه ببينم؟
-
-
سلام
هم بسته های بروز رسانی و هم بسته های کامل در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست،پست های شما از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قابل دسترس هست و ضمناً طبق سیاست های تیم امکان ایجاد فایل پیوست برای کاربران وجود نداره.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)