اگه امکانش هست راه حل این مشکل برای da رو بگید...نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اگه امکانش هست راه حل این مشکل برای da رو بگید...نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در دايركت ادمين حتماً بايد ftp ساخته بشعه و اگر نخواييد ftp بسازيد بايد پوشه هاي plugins,componnet,modules,tmp رو به 777 تغيير بديد.(كنار پرميژن يك تيك هست كه بايد بزنيد حتما)
اين كاردر سي پنل نياز نيست و اگه دسترسي پوشه ها معمولي باشه و تغييرش نداده باشيد هيچ مشكلي پيش نمياد
موفق باشيد
حقیقتش متوجه نشدم...در دايركت ادمين حتماً بايد ftp ساخته بشعه و اگر نخواييد ftp بسازيد بايد پوشه هاي plugins,componnet,modules,tmp رو به 777 تغيير بديد.(كنار پرميژن يك تيك هست كه بايد بزنيد حتما)
من اف تی پی رو ساختم ولی جوابگو نیست و همچنان مشکل اف تی پی و عدم توانایی در نصب افزونه ها بر قراره...
+
تعیین سطخ 777 برای پوشه هایی که فرمودید از لحاظ امنیتی خطرساز نیست؟
سلام مشخصات هاست و جوملا را خصوصی ارسال کنید تا براتون به صورت صحیح تنظیمش کنم موفق باشید
ارسال گشت...
سلام
حل گشت
موفق باشید
سپاس...
اگه ممکنه فوتش رو هم بگید من همین تنظیمات و سطح دسترسی فایل کانفیگ رو همون جوری گذاشته بودم قبلا اما جواب نمی داد...
سلام
مشکل فقط در مسیر اشتباه ftp بود
همین
نه نشد :S
روی اون بکی سایت خودم اومدم همین کار رو کردم اما دریغ از کار کردن![]()
- JFTP: :store: پاسخ بد
- هشدار: انتقال ناموفق فایل!
- JFTP: :ایجاد پوشه: پاسخ بد
- JFTP: :chmod: پاسخ بد
- Unable to create destination
سطح دسترسی فایل کانفیگش رو گذاشتم رو 755 بعد خودت شما بهش آدرس دادم اما نمی فهمه....
سلام
سطح دسترسی فایل کانفیگ باید 644 باشد.
در ضمن احتمالا دقیقا مسیر سایت را درست وارد نکردید.
این مورد را دقیق تر چک کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)