سلام من یه قالب از لینک زیر گرفتم که مخصوص مامبو هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا همین قالبو برای جوملا میخوام میشه تبدیلش کرد؟
ممنون

سلام من یه قالب از لینک زیر گرفتم که مخصوص مامبو هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا همین قالبو برای جوملا میخوام میشه تبدیلش کرد؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میتونین آموزش مربوطه رو از آدرس زیر دانلود کنید من سعی کردم داخل همین انجمن بنویسم ولی اجازه نمیده بیش از ده هزار کاراکتر آپلود کنم
سلام
مطالبتون رو در پست های متعدد بنویسید. با اینکه مشکلی ندارید.من سعی کردم داخل همین انجمن بنویسم ولی اجازه نمیده بیش از ده هزار کاراکتر آپلود کنم
ممنون از شما
در پناه حق
برای تبدیل قالبهای مامبو به جوملا 1.5 باید موارد زیر را به ترتیب انجام دهیم
با کد زیر تعویض کنیمکد:defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Direct Access to this location is not allowed.' );
کد:defined('_JEXEC') or die('Restricted access');
سپس تمامی
باید باکد:$mosConfig_absolute_path
جابجا شوند .سپس کدهایکد:$this->baseUrl
با این کدکد:$GLOBALS['mosConfig_absolute_path']
تعویض گردد این کد در جوملا 1.5 مسیر جاری را برمیگرداندکد:dirname(__FILE__)
در جوملا 1.5 میبایستی این کد را در header اضافه کنیم با این کد مشخصه زبان قالب است .
اینک کدکد:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" >
با کد زیر تعویض میکنیمکد:mosShowHead();
در این مرحله تمامی کدهایکد:<jdoc:include type="head" />
باید با کد های زیر تعویض گردند این کد مسیر قالب جاری برمیگرداندکد:$mainframe->getTemplate();
سپس این کد را از قالب پاک میکنیمکد:<?php echo $this->template ?>
حال باید این کدهارا قبل از </head> به قالب جوملا 1.5 مان اضافه کنیمکد:if ( $my->id ) { initEditor(); }
تمامی کارهایی که در <head></head> برای تبدیل قالبهای مامبو به جوملا میبایست انجام میدادیم انجام شد اینک به <body></body> میرویمکد:<link rel="stylesheet" href="templates/system/css/system.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="templates/system/css/general.css" type="text/css" /> <script type="text/javascript" src="media/system/js/mootools.js"></script> <script type="text/javascript" src="media/system/js/caption.js"></script>
هر کجا که با این کد مواجه شدیم
باید با کد زیر تعویض کنیمکد:mosMainBody()
همچنین میبایست این کدها راکد:<jdoc:include type="component" />
با کد های زیر جابجا کنیمکد:mosCountModules( $position_name );
[CODE]
$this->countModules( $position_name );[CODE]
توجه : $position_name هر عبارتی متواند باشد این قسمت را نباید تغییر دهید .
ودر این مرحله تمامی کدهای
را میبایست با کدزیر تعویض کنیمکد:mosLoadModules( $position_name, $style );
توجه : $position_name , $style این قسمتها را نباید تغییر دهید و عینا $position_name , $style مامبو را در کد خط بالا paste نمایید.کد:<jdoc:include type="modules" name=$position_name style=$style />
تغییرات index.php تمام شده و اینک باید در فایل XML تغییراتی را اعمال کنیم
ابتدا باید کد
را با کد زیر تعویض کنیمکد:<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
سپس به دنبالکد:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
میگردیم 1.5.0 را جایگزین هر آنچه که به جای # بود میکنیمکد:<install type="template" version="#">
حال تمامی
بهکد:Mosinstall
تغییر میدهیم .کد:Install
در ضمن در فایل XML مربوط به جوملا 1.5 برای معرفی پوزیشن های تعریف شده در index.php باید از فرمت زیر استفاده کنیم
دقت کنید که نام فایل XML در جوملا 1.5 باید templateDetails.xml باشددرصورت عدم تطابق با این نام در پوشه قالب مورد نظر SAVE AS کنید.کد:<positions><position>top</position><position>left</position><position>…</position></positions>
در این مرحله کافیست قالب مورد نظر را در فولدر templates های جوملا آپلود کنیم و از آن استفاده کنیم.
کاش میشد از این نوع مطالب رو در یک پست گنجاند
دوست عزیز با تشکر از زحمتی کشیدید
اگر مطالب آموزشیتون رو در ویکی ججوملا فارسی منتشر کنید هم محدودیت تعداد کاراکتر نخواهید داشت و هم در آینده دوستان دیگه با جستجو راحت تر اونو پیدا خواهند کرد
سلام
در بعضی پست ها کدها ظاهرا قرار نگرفته است . لطفا بررسی کنید. در ضمن همانطور که دوست خوبم گفتند مطالبتون رو آماده کنید و با فرمت ویکی در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با نام خودتان منتشر کنید.
با تشکر
چشم به زودی در ویکی هم این مطلب و میگنجانم
در برخی از موارد کدها Scroll خورده لطفا با ماوس پیمایش کنید
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)