-
مشکل با کامپوننت و ثبت نام cb
سلام من کامپوننت سی بی رو نصب کردم اما کلی مشکل دارم باهاش 1 اینکه در سرچ هایی که کردم دیدم که گفتن ثبت نام این کامپوننت باید چدای از ثبت نام سایت باشه درسته؟ حالا من میام یه لینک به ثبت نام تو این کامپوننت میدم اما لینک نمایش داده نمی شه هرجوذ فکر می کنم نمی شه که کاربر هزار بار بخواد ثبت نام کنه برای استفاده از امکانات سایت 2 اومدم این هم امتحان کردم که کاربرای سایت از طریق کاربری سایت وارد کامپوننت بشن اما با اینکه امکان رویت پروفایل هم دیگه تو تنضیمات بله هست باز هم نمی تونن همو دیگه رو ببینن و ادد کنن ممنون می شم راهنمایی کنید چند روزه درگیرم با این مسئله
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-18-2011 08:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
هر کاربری که با cb ثبت نام می کنه خود بخود در لیست کاربران قرار می گیره ویازی به ثبت نام مجدد نیست و حتی این کار بیهوده ای است
لینک سایت رو در جاهایی که به درستی کار نمی کنه با توضیح بذارید لطفا
-
-
سلام من رو لوکال نصب کردم این هارو
مشکلم اینه که اصن کاربرا اسم همو نمی تونن جستجو کنن یا ادد کنن با اینکه تو تنظیماتش تنظیم کردم این رو
اما باز هیچی
-
-
سلام من ماژول مربوط به وروذ سی بی رو فعال کردم اما وارد صفحه ثبت نام می شم وارنینگ زیر رو می ده !!!!!!!!!11
Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in C:\wamp\www\a2z\administrator\components\com_compr ofiler\plugin.class.php on line 410
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\a2z\administrator\components\com_compr ofiler\plugin.class.php on line 410
-
-
این ارور نیست و هشداره و احتمالا به خاطر ناهمکاهنگی جزئی بین ماژول نصب شده و نسخه php نصب شده است
در فایل PHP.INI نمایش پیام های خطا رو خاموش کنید تا دیگه نمایش داده نشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)