سلام
من برای جوملا میخوام یک بلوک بنویسم و میخوام که از خاصیت شی گرایی و ... جوملا استفاده کنم میخواستم بدونم که کلاس دیتابیس اون کجاست اصلا کلاسی داره واسه دیتابیس یا نه؟
لطفا زود راهنمایی کنید.ممنونم.

سلام
من برای جوملا میخوام یک بلوک بنویسم و میخوام که از خاصیت شی گرایی و ... جوملا استفاده کنم میخواستم بدونم که کلاس دیتابیس اون کجاست اصلا کلاسی داره واسه دیتابیس یا نه؟
لطفا زود راهنمایی کنید.ممنونم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ببخشید یادم رفت من میخوام از چند تا خاصیت استفاده کنم یکی کانکشن جدید با استفاده از کلاس و گزینه های زیر:
sql_query
sql_fetchrow
sql_freeresult
اگر ممکنه زود جواب بدین همراه مثال تا من متوجه بشم.
آخه من از نیوک مهاجرت کردم رو جوملا و این بلوکم رو خودم نوشتم و چون کامله و فقط میخواد با خاصیت شی گرایی جوملا ست بشه اینا رو میخوام لطفا کمکم کنییییییییین ممنون.
درود.نوشته اصلی توسط K1MACLIN [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يك نكته قبل از پاسخ به سؤالتون:
انجمن پشتيبانی جوملا بيشتر پيرامون مسائل جوملاست و خارج از حيطه ی برنامه نويسی تحت جوملاست
اميدواريم در آينده بخش تخصصی راه اندازی بشه و شما بتونيد سؤالتون رو اونجا عنوان كنيد
در مورد كلاس اتصال به بلوك برای جوملا منظورتون رو متوجه نشدم. كلاس اتصال ديتابيس ماژول منظورتونه؟ اينكه يك ماژول اطلاعاتش رو از يك ديتابيس بگيره؟
موفق باشيد
سلام دوست عزیز
ببینید برای این که پروژه یا نرم افزار قابلیت توسعه دادن رو داشته باشه باید از عملیات های سنگین و بزرگ به صورت کلاس نویسی و شی گرایی استفاده کن.کلا برای اتصال به دیتابیس باید یک کلا بنویسید که نحوه اتصال و توابع کاربردی را نشون میده.حالا من میخوام بدونم که این فایل کجا قرار داره و یا معادل گزینه های زیر که توی نیوک بود رو به من بدن ممنون میشم.
sql_query
sql_fetchrow
sql_freeresult
سلام
در این آدرس می تونید توضیحات مقدماتی رو بخونید اما متاسفانه اینجا انجمن برنامه نویسی نیست و نمی تونیم در مورد توسعه جوملا کمکی بکنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز کلاسها در همه کدنویسیها هستند ! اصلاً مگر میشود شما برنامه ای بنویسید و از تابع و کلاس استفاده نکنید !؟
اگر دانش php داشته باشید با مطالعه api جوملا میتوانید کامپوننت و ماژولی را ایجاد کنید. api جوملا بسیار ساده بوده و برای افرادی که دانش کدنویسی دارند مطالعه آن کار سختی نیست ! امیدوارم شما دانش php داشته باشید ! که البته با توجه به ارسال دوم شما در این تاپیک باید داشته باشید و نیاز به توضیحات بیشتر نخواهد بود.
راهنمایی : جوملا با استفاده از ماژولها در مطالب سایت یک آیتم را نمایش میدهد و ماژولها ممکن است از پلاگینها و کامپوننتها استفاده کنند. که پلاگینها نرم افزارهای ساده با کاربردهای ساده هستند که نیاز به پایگاه داده ندارند و کامپوننتها نرم افزارهایی با پیچیدگی عادی و گسترده هستند که با دیتابیس نیز در ارتباط هستند.
قبل از کدنویسی شما باید با اصول جوملا آشنا باشید ! فیلمهای آموزشی بسیار برای کدنویسی در جوملا در اینترنت موجود است که میتوانید خریداری کنید و مشاهده کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)