من وقتی کد جاوا اسکریپت رو در ادیتور جوملا قرار می دم و صفحه را ذخیره می کنم دوباره بر میگردم میبینم تگ اسکریپت حذف و همه به صورت text شده....به نظرتون مشکل کجاست؟

من وقتی کد جاوا اسکریپت رو در ادیتور جوملا قرار می دم و صفحه را ذخیره می کنم دوباره بر میگردم میبینم تگ اسکریپت حذف و همه به صورت text شده....به نظرتون مشکل کجاست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام ویرایشگر tinymce در حالت عدای برای جلو گری از سو استفاده و یجاد کد های مخرب کدهای جاوا و همین طور بعضی از تگ های خاص رو حذف می کنه
برای جبران می تونید ویرایشگر رو به ویرایشگر ساده تغییر بده و متنتون رو ذخیره کنید و بعد از ذخیره دوباره ویارایشکر رو به tinymce برگردونید
این کارو قبلا کرده بودم...بعد از تغییر ادیتور به ساده اسکریپت رو کپی می کنم و ذخیره می کنم....دوباره ماژول رو باز می کنم ادیتور خالی خالی هستنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درسته
من در فکر جوملا 1.5 بودم ولی متاسفانه این روش در جوملا 1.6 جوابگو نیست شما می تونید از افزونه هایی که اینجا معرفی شده اند استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)