-
مشکل در روند عضویت
سلام دوستان
وقتی که کاربری برای عضویت در سایت اقدام می کنه، اول که باید اطلاعات رو بده و اگر اشتباه بود تذکر داده میشه. ولی وقتی که اطلاعات درست وارد می کنه به صفحه بعد که مراجعه می کنه می نویسه :
خطای تجزیه و تحلیل قالب چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.
در صورتی که با اینکه این پیام داده میشه، کاربر عضو شده و می تونه با نام کاربریش وارد بشه ولی ممکنه با دیدن این پیام متوجه اتمام عضویتش نشه. خلاصه می خوام به جای این پیام همون که نوشته میشه شما با موفقیت عضو شده اید و اینا نوشته بشه. باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم که چندان مهم نیست و اون اینه که این OpenID چیه؟
ممنون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-13-2011 02:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این مشکل شما بر میگرده به قالب شما ! بررسی کنید با قالب پیشفرض SMF هم این مشکل رو دارید ؟ اگر با قالب پیشفرض هم این مشکل بود ارور های ثبت شده رو بررسی کنید ببینید مشکل از سرور است یا کدهای اس ام اف ؟
open id یک یوزر عمومی هست که کاربر میتواند با عضویت یکباره آن در تمام سایتها با یک یوزر وارد شده و فعالیت کند. یک نوع شناسنامه و کارت شناسایی هست که همه جا میتواند معتبر باشد.
با استفاده از این سیستم کاربر نیاز به عضویت ندارد و میتواند بدون عضویت وارد سایت شود و ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
این مشکل شما بر میگرده به قالب شما ! بررسی کنید با قالب پیشفرض SMF هم این مشکل رو دارید ؟ اگر با قالب پیشفرض هم این مشکل بود ارور های ثبت شده رو بررسی کنید ببینید مشکل از سرور است یا کدهای اس ام اف ؟
با قالب پیشفرض هم همین مشکل رو داره. منظورتون رو از ارور های ثبت شده نگرفتم. چون دقیقا صفحه ای میاد که متنش رو نوشتم و هیچ چیز دیگه ای مبنی بر اینکه فلان ارور در خط فلان در فایل ریجستر باشه نیومده.
چون الان کاملا عضویت انجام میشه ، میخوام این کد ها رو اگه میشه دور زد. یه پیام بیاد که بگه عضویت شما با موفقیت انجام شد و به صفحه اول سایت برش بگردونه. اینو چطور انجام بدم؟
اگر هم مشکل رو از کد می بینید باید چیکار کنم؟ اگه کدی لازم است که اینجا بذارم آدرس بدید. راستی قبلا که smf 1.1.14 نصب بود مشکلی نداشت.
-
-
الان از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من از نسخه smf 2 rc5
مشکل از چی می تونه باشه؟ میشه کدها رو طوری تغییر داد که همونطور که گفتم مشکل رو دور بزنیم؟
آقا کسی راهنمایی نمیکنه؟ کافیه فقط کاربر رو با یک msgbox از ثبت نام موفقیت آمیزش با خبر کنم و بعدش هم ارجاع داده بشه به صفحه اصلی یا صفحه ورود
-
-
شما باید مشکل قالب را حل کنید نه اینکه با تغییر این پیام صورت مسئله را حذف کنید !
در فولدر جدیدی اس ام اف را نصب کنید و چک کنید ببینید همین مشکل را با انجمن جدید هم دارید یا خیر ( با قالب پیشفرض )
در صورتی که مشکل پابرجا بود بفرمایید تا راهنمایی کنیم در غیر اینصورت مجددا فایلهای اس ام اف را روی انجمن فعلی خود overwrite کنید ( البته قبل از انجام این کار بکاپ تهیه کنید )
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)