سلام دوستان آيا كتابي هست كه آموزش جوملا 1.6 را كامل بيان كرده باشد من مدتي است با نسخه 1.5 كار مي كنم اما براي استفاده از اين نسخه بالاتر مشكل دارم
يا حق

سلام دوستان آيا كتابي هست كه آموزش جوملا 1.6 را كامل بيان كرده باشد من مدتي است با نسخه 1.5 كار مي كنم اما براي استفاده از اين نسخه بالاتر مشكل دارم
يا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط baran barani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به زبان پارسی خير
اگه با جوملا 1.5 كار كرده ايد فكر نكنم كه جوملا 1.6 تغييراتی زيادی كرده باشه كه نياز به آموزش مجدد باشه. در صورت سؤال در هر زمينه ای از جوملا 1.6 عنوان كنيد تا پاسخگو باشيم
درود دوست عزيز اگر شما به جوملا 1.5 تسلط كافي داشته باشيد فكر نكنم در جوملا 1.6 به مشكلي برخورد كنيد . شما ميتوانيد كتاب آموزش جوملا 1.5 را از داخل همين سايت دانلود كنيد و مطالعه كنيد . موفق باشيد.
سلام
فیلمهایی برای آموزش جوملا 1.6 و 1.7 در اینترنت موجود هستند که میتونید اونها رو دریافت کنید.
هنوز کتابی به زبان رسمی کشورمان برای جوملا 1.6 و 1.7 نوشته نشده و احتمالاً به خاطر عمر کوتاه این دو نسخه نوشته نشود و مستقیماً برای نسخه 2.5 جوملا فارسی این کتاب نوشته شود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
متشكرم بدليل تفاوتهاي دو نسخه جوملا يادگيري برخي كارهاي نسخه 1.6 تا حدودي زمان بر است
مثلا در قسمت پيش فرض قرار دادن قالبها
درودنوشته اصلی توسط baran barani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تفاوت ها به اين اندازه نيست مطلقاً. بعضی از امكانات احتياج به توضيح ندارند. معمولاً كتابها در نسخه هایی منتشر می شوند كه پشتيبانی طولانی مدت داشته باشند. جوملا 1.6 يا 1.7 پشتيبانی و عمر كوتاهی دارند
در صورتی كه مشكل خاصی داريد در تاپيك جداگانه مطرح كنيد ، پاسخگو خواهيم بود.
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)