-
راهنمایی در مورد نحوه نصب کامپونت در جوملا
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من تازه با جوملا آشنایی پیدا کردم و اون رو به صورت local host روی سیستم خودم نصب کردم و خواستم یک کامپونت تبلیغاتی روی اون نصب کنم زمانی که کامپونت رو دانلود کردم یه فایل زیپ شده برای من ایجاد کرد و زمانی که فایل رو از حالت زیپ بیرون آوردم یک سری فایل ایجاد شده اما من نمیدونم کدومش رو باید در جوملا نصب کنم اگر امکانش هست من رو راهنمایی کنید مممنون از دوستان عزیز
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-13-2011 06:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزيز ابتدا من توصيه ميكنم كه كتاب آموزش جوملا 1.5 را مطالعه كنيد .
سپس نيازي نبود كامپونت كه فايل زيپ بود را اكسترود كني . شما بايد همون فايل زيپ را نصب كنيد
به قسمت گسترش ها برويد و سپس بروي نصب / حذف كليك كنيد و كامپونت خود را از ان قسمت نصب كنيد
باز هم تذكر توصيه ميكنم كتاب را حتما دانلود و مطالعه كنيد
موفق باشيد
-
-
سلام
برای اطلاعات بیشتر خدمتان عرض میکنم که جوملا با استفاده از فایل xml ملحقات خود را شناخته و نصب میکند و حتی برای کار کردن ملحقات این فایل به جوملا کمک میکند.
اما برای اینکه شما یک فایل را در نصب جوملا بتوانید استفاده کنید باید بسته ای که شامل فایل xml و فایلهای مورد نیاز کامپوننت هست را که در قالب یک فایل زیپ شده است به نصب کننده خودکار معرفی کنید.
در نسخه جوملا 1.5 هر الحاقی باید جداگانه نصب شود و نصب کننده تنها یکبار فایل زیپ را میتواند باز کند و اگر چند الحاقی را در یک فایل زیپ قرار دهید امکان نصب فراهم نخواهد شد و با اخطار در نصب مواجه خواهید شد. پس در برخی از الحاقاتی که از اینترنت دانلود میکنید باید توجه کنید چند فایل زیپ در یک فایل زیپ شده نباشد. ضمن اینکه عمومآً نام فایلها با یکی از موارد زیر اغاز خواهد شد. Com_ plg_ mod_ و قالبها هم که پیشوند خاصی ندارند !
در نسخه جوملا 1.6 و 1.7 نصب کننده قدرت بالاتری دارد و میتواند xml مادری را داشته باشد و با استفاده از کدهای مشخصی در این فایل یک بسته با چند فایل تهیه کرد تا بتوان راحت تر تعدادی ملحقات را همزمان نصب کرد. البته شایان به ذکر است اینکار ممکن است فشار زیادی به سرور شما وارد کند و باید توجه کنید از تهیه بسته های بسیار سنگین خودداری کنید (اینکار برای افراد آماتور توصیه نمیشود)
راه دیگری که برای نصب موجود هست و برای برخی از سرور ها پیشنهاد میشود نصب از طریق پوشه هست که باید فایل قابل نصب را در یک پوشه بصورت اکسترکت شده بریزید و در نصب کننده خودکار آدرس آن پوشه را بدهید و منتظر نصب بشوید !
برای اطلاعات بیشتر راهنما را در بخش نصب کننده خودکار مطالعه نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)