-

نوشته اصلی توسط
aidindph
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هیچ پلاگینی نصب نکردم
یکسری پلاگین همراه k2 شاید نصب شده باشه که در اونها هیچ چیزی مربوط به ادامه مطلب نیست.
الان از همون ادامه مطلبی استفاده میکنم که خط قرمز میندازه
اما همچنان کلمه کزایی k2 splitter نمایش داده میشه در ادامه مطلب و در همون خطی که ادامه مطلب قرار گرفته
اين كامپوننت رو چندين بار در چندين سايت استفاده كردم. اين موردی هم كه بهتون گفتم نظر شخصی من نيست بلكه جوملا اينجوری طراحی شده. اين نمايش ادامه ی مطلب شما بر میگرده به مديريت پلاگين های شما كه يا به خاطر فعال بودن يك پلاگين بوجودمياد يا به خاطر غير فعال بودن اون.
امكان داره از جوملاتون هم باشه كه پيشنهاد می كنم مجدداً جوملا رو replace كنيد يا k2 رو دوباره نصب كنيد و نتيجه رو بگيد.
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-18-2011 06:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
هیچ وقت راه حل مناسبی برای مشکلم در هیچ انجمنی نیافتم
مگر اینکه خودم جواب رو پیدا کردم و اعلام نمودم.
متاسفم واقعا.
-
-

نوشته اصلی توسط
aidindph
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچ وقت راه حل مناسبی برای مشکلم در هیچ انجمنی نیافتم
مگر اینکه خودم جواب رو پیدا کردم و اعلام نمودم.
متاسفم واقعا.
دوست عزيز اينجا انجمن جوملاست و پاسخ به سؤالات شما در حد احتماله. چون هيچ كس از ظاهر و باطن سايت شما اطلاع نداره.
در مورد k2 هم بايد بگم اين كامپوننت روی بعضی از جوملا ها خوب كار نميكنه. جوملاتون رو مجدداً نصب كنيد و روی يك جوملا ديگه تست كنيد
سعی كنيد از نسخه های اصل استفاده كنيد تا ترجمه شده
اين تنها پيشنهاديه كه ميشه بدون ديدن سايت داد.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)