-

نوشته اصلی توسط
aidindph
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیزم
بنده اسپم نزدم
اسپم اون پست هایی که الان هر چند دقیقه دارم تو تاپیک ها میبینم و فقط تبلیغاتی هست.
را حل مشکل این نیست
سپاسگزار از پاسختون.
درود
دوست عزيز اسپم هایی كه می فرماييد همگی ماشينی هستند و به سرعت حذف خواهند شد. ولی ارسال های شما ماشينی نيست به همين خاطر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]تذكر دادند
به مديريت پلاگين ها بريد و پلاگين مربوطه رو فعال كنيد. اين دستوری كه در مطالب شما مياد دستور فراخوانی پلاگينه كه چون فعال نيست نمی تونه اجرا كنه و عين دستور رو براتون میذاره.
ببينيد چه پلاگينی از k2 غير فعال هستش واونو فعال كنيد.
موفق باشيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2011 01:57 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزيز اسپم هایی كه می فرماييد همگی ماشينی هستند و به سرعت حذف خواهند شد. ولی ارسال های شما ماشينی نيست به همين خاطر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]تذكر دادند
به مديريت پلاگين ها بريد و پلاگين مربوطه رو فعال كنيد. اين دستوری كه در مطالب شما مياد دستور فراخوانی پلاگينه كه چون فعال نيست نمی تونه اجرا كنه و عين دستور رو براتون میذاره.
ببينيد چه پلاگينی از k2 غير فعال هستش واونو فعال كنيد.
موفق باشيد
بله
اما من هیچ پلاگینی مربوط به ادامه مطلب k2 ندارم
راه چاره چیه؟
یک پلاگین ادامه مطلب هست که برای جوملاست
در عکسی که لینکش رو دادم با زدن گزینه ادامه مطلبی که برای k2 هست یک باکسی باز میشه که مشخص نیست باید چجوری ازش استفاده کرد تا ادامه مطلب رو درج کنه
فکر کنم اگر راه استفاده از این ادامه مطلب رو بدونیم مشکل حل بشه.
چرا که اون کلمه {K۲Splitter} زمانی نمایش پیدا میکنه که از ادامه مطلب جوملا استفاده میشه.
اینم اون عکس :
-
-

نوشته اصلی توسط
aidindph
بله
اما من هیچ پلاگینی مربوط به ادامه مطلب k2 ندارم
راه چاره چیه؟
یک پلاگین ادامه مطلب هست که برای جوملاست
در عکسی که لینکش رو دادم با زدن گزینه ادامه مطلبی که برای k2 هست یک باکسی باز میشه که مشخص نیست باید چجوری ازش استفاده کرد تا ادامه مطلب رو درج کنه
فکر کنم اگر راه استفاده از این ادامه مطلب رو بدونیم مشکل حل بشه.
چرا که اون کلمه {K۲Splitter} زمانی نمایش پیدا میکنه که از ادامه مطلب جوملا استفاده میشه.
اینم اون عکس :
درود
باز هم ميگم شما پلاگينی نصب كرديد كه اين مشكل بوجود اومده
اين كامپوننت رو حذف كنيد و مجددآ نصب كنيد
اون ادامه ی مطلبی همكه می فرماييد برای مطالب خود جوملاست نه K2
k2 خودش ادامه ی مطلب جداگانه داره كه با خط قرمز نمايش داده ميشه و ادامه مطلب زير خط قرمز نوشته ميشه
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
درود
باز هم ميگم شما پلاگينی نصب كرديد كه اين مشكل بوجود اومده
اين كامپوننت رو حذف كنيد و مجددآ نصب كنيد
اون ادامه ی مطلبی همكه می فرماييد برای مطالب خود جوملاست نه K2
k2 خودش ادامه ی مطلب جداگانه داره كه با خط قرمز نمايش داده ميشه و ادامه مطلب زير خط قرمز نوشته ميشه
موفق باشيد
من هیچ پلاگینی نصب نکردم
یکسری پلاگین همراه k2 شاید نصب شده باشه که در اونها هیچ چیزی مربوط به ادامه مطلب نیست.
الان از همون ادامه مطلبی استفاده میکنم که خط قرمز میندازه
اما همچنان کلمه کزایی k2 splitter نمایش داده میشه در ادامه مطلب و در همون خطی که ادامه مطلب قرار گرفته
-
-

نوشته اصلی توسط
aidindph
من هیچ پلاگینی نصب نکردم
یکسری پلاگین همراه k2 شاید نصب شده باشه که در اونها هیچ چیزی مربوط به ادامه مطلب نیست.
الان از همون ادامه مطلبی استفاده میکنم که خط قرمز میندازه
اما همچنان کلمه کزایی k2 splitter نمایش داده میشه در ادامه مطلب و در همون خطی که ادامه مطلب قرار گرفته
اين كامپوننت رو چندين بار در چندين سايت استفاده كردم. اين موردی هم كه بهتون گفتم نظر شخصی من نيست بلكه جوملا اينجوری طراحی شده. اين نمايش ادامه ی مطلب شما بر میگرده به مديريت پلاگين های شما كه يا به خاطر فعال بودن يك پلاگين بوجودمياد يا به خاطر غير فعال بودن اون.
امكان داره از جوملاتون هم باشه كه پيشنهاد می كنم مجدداً جوملا رو replace كنيد يا k2 رو دوباره نصب كنيد و نتيجه رو بگيد.
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)