-
راهنمایی یک بی سواد
سلام دوستان
من یک تازه کار هستم اون هم از نوع بی سواد امیدوارم من را راهنمایی فرمائید
من می خواهم یک سایت جهت اتوماسیون کاری درست کنم در چند فاز مختلف
این سایت قرار هست یک سری اطلاعات که مشتریان وارد می کنند را ثبت نموده و بعد از طی مراحل کاری و پرداخت مالی کار تمام شود
سوال اول آیا با جوملا می شود این کار را کرد؟
سوال دوم راحل یا پیشنهادی برای این مورد دارید؟
سوال سوم تا جایی که من اطلاع دارم بانکها خود ماژول پرداخت آنلاین را می دهند آیا در پرداخت آنلاین مشکل وجود دارد؟
سوال چهارم آیا امکان نگهداری اطلاعات مالی مانند یک نرم افزار مالی را دارد؟
سوال پنجم آیا به نظر دوستان من با کدام سیستم مدیریتی نرم افزار اتوماسیونم را که شامل ثبت و فروش و فاکتور و مالی و امکانات مکاتبی مانند دبیرخانه را می توانم ایجاد کنم
ممنون می شوم راهنمایی فرمائید
ممنون از راهنمایی بزرگواران
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-13-2011 10:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به جوملا فارسی خوش آمدید
با جوملا فارسی میتوان این سیستم را تهیه و تدارک دید !
شما با استفاده از یک کامپوننت که امکانات مورد نظرتان را دارد میتوانید اینکار را انجام دهید و این کامپوننت را با ماژولهای نوشته شده برای سیستم شتاب بانکهای مختلف سازگار سازید.
اگر دانش شما از برنامه نویسی به حدی باشد که بتوانید سیستم پرداخت را تهیه کنید مشکلی نخواهید داشت در غیر اینصورت باید خریداری کنید و یا سفارش دهید تا برایتان تهیه کنند !
قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم با جوملا و نحوه مدیریت و ... آن آشنا شوید.
لطفاً قوانین سایت را مطالعه نمایید و طبق قوانین سوالات خود را مطرح فرمایید. از درج سوال با عنوان بی ربط جدا خودداری فرمایید. در صورت مشاهده تاپیک حذف خواهد شد و سوال شما بی جواب خواهد ماند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
nscomshop
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
من یک تازه کار هستم اون هم از نوع بی سواد امیدوارم من را راهنمایی فرمائید
من می خواهم یک سایت جهت اتوماسیون کاری درست کنم در چند فاز مختلف
این سایت قرار هست یک سری اطلاعات که مشتریان وارد می کنند را ثبت نموده و بعد از طی مراحل کاری و پرداخت مالی کار تمام شود
سوال اول آیا با جوملا می شود این کار را کرد؟
سوال دوم راحل یا پیشنهادی برای این مورد دارید؟
سوال سوم تا جایی که من اطلاع دارم بانکها خود ماژول پرداخت آنلاین را می دهند آیا در پرداخت آنلاین مشکل وجود دارد؟
سوال چهارم آیا امکان نگهداری اطلاعات مالی مانند یک نرم افزار مالی را دارد؟
سوال پنجم آیا به نظر دوستان من با کدام سیستم مدیریتی نرم افزار اتوماسیونم را که شامل ثبت و فروش و فاکتور و مالی و امکانات مکاتبی مانند دبیرخانه را می توانم ایجاد کنم
ممنون می شوم راهنمایی فرمائید
ممنون از راهنمایی بزرگواران
درود
پاسخ سؤال اولتون رو نميشه دقيق داد. سيستم اتوماسيون يه چيز ثابت نيست كه بگيم كامپوننتش وجود داره يا نه. ولی اگه وجود نداشت سفارش بديد براتون خواهند نوشت
پاسخ سؤال دومتون هم به اولی مربوط ميشه و چون طرح سؤال ناقصه نمی شه نظر قطعی داد
اما سؤال سومتون. خير بانك ها بهتون سيستم آماده نمی دن بلكه طريقه ی اتصال رو با يك راهنما بصورت مستندات ميدن بهتون و كدهایی كه نياز داريد تا با اون به بانك وصل شويد رو در اختيارتون قرار می دن.من تا الان نديدم كه اسكريپت آماده ای به كسی بدن. بعد از دريافت اون كدها بايد به جوملا وصل شود كه اين مورد مبحث جداگانه ای دارد
پاسخ سؤال چهارمتون هم مثبت است. تمام اطلاعات در ديتابيس قرار می گيرد و شما می تونيد هر وقت كه خواستيد از ديتابيستون بك آپ بگيريد
برای سؤال پنجمتون هم بايد ليست نيازهاتون رو بگيد و در صورت وجود بهتون معرفی میكنم. اگر هم نبود سفارش بديد تا برآورد هزينه بشه و براتون آماده كنند.
در ضمن: همونطور كه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گفتند سؤالتتون رو در تاپيك های جداگانه بپرسيد كه اگر كسی به مشكل مشابه شما برخوردند بتونند راحت تر مطالب رو جستجو كنند
موفق باشيد
-
-
با سلام وتشکر از راهنمایی شما عزیزان
بنده موردی پیدا نکردم که موضوع سوالم در آنجا قرار بدهم
در مورد نیازها من سیستمی را می خواهم ایجاد کنم که اول اطلاعات مشتری را ثبت کنم و مثل اتوماسیون اداری بعد از رفتن به بخشهای مختلف و ثبت اطلاعات مورد نظر و پرداخت مالی کار تمام شده را ثبت کنیم
با تشکر دوباره
-
-
سلام.
اگر درست متوجه منظورتون شده باشم، شما باید از سیستم های bpms استفاده کنید.
جوملا یک cms (سیستم مدیریت محتوا) هست و برای اینکار ساخته نشده.
البته ممکنه کامپوننت هایی باشن که این قابلیت رو در سطح ساده تر به جوملا اضافه کنند.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)