یک کتاب الکترونیکی pdf دارم. از طریق مدیریت رسانه وارد شده ام، یک پوشه جدید وارد کرده ام و فایل را دانلود کرده ام. ولی کار نمی کند. در سایت باز نمی شود.
چکار کنم؟

یک کتاب الکترونیکی pdf دارم. از طریق مدیریت رسانه وارد شده ام، یک پوشه جدید وارد کرده ام و فایل را دانلود کرده ام. ولی کار نمی کند. در سایت باز نمی شود.
چکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درودنوشته اصلی توسط jarah [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در برخی مواقع سيستم به كوچيكی يا بزرگی كلمات حساسه و بايد عين كلمه رو وارد كنيد.
از اين مورد مطمئن بشيد
موفق باشيد
شاید خوب توضیح ندادم. اگر فایل jpg دانلود کنم، کار می کند ولی فایل pdf کار نمی کند. فکر می کردم روش کارم درست نیست. پس روش کارم صحیح است ولی pdfبه دلیلی کار نمی کند. چرا؟
چه آدرسی رو وارد می كنيد براینمايش pdf?نوشته اصلی توسط jarah [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از طریق ftp اقدام کنید
دروود
پیشنهاد میکنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو حتماً مطالعه کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
سئوالتون نامشخصه!
اگر دانلود کردید و کار نمی کنه، پس یا ناقص دانلود کرده اید و یا قبلا ناقص آپلود کرده اید و یا فایلتون از قبل ناقص بوده و یا برنامه ای که الان با اون پی دی اف رو باز می کنه، نمی تونه اون رو باز کنه.
ضمنا این جمله " در سایت باز نمی شود." یعنی چی؟
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)