من قصد دارم امكان جستجوي دامين و ثبت آنرا در سايتي قرا دهم آيا ماژول يا ابزار ديگري براي اين كار وجود دارد

من قصد دارم امكان جستجوي دامين و ثبت آنرا در سايتي قرا دهم آيا ماژول يا ابزار ديگري براي اين كار وجود دارد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما میتونید از script های آماده برای whois استفاده کنید و اون رو با "لینک آور" داخل مامبو نمایش بدید.
اما برای ثبتش .. خیر! ماژول آماده ای نیست
برای ثبت هم میتونی یه فرم بزاری و بعد از مشخصات فرم بصورت دستی اون کار رو هم انجام بدید
همونجوری که محمد جان گفتن
میتونید یه فرم بسازید(ارتباط با ما) که اطلاعات بیاد به ایمیلتون بعد خودتون اونارو دستی ثبت کنید.
----
امی فکر نکنم که مامبو کامپونتی برای سایت های هاستینگی داشته باشه با این حال یه تک سرچ تو مامبو اکس چنج بکن.
یا علی
یک ماژول هم داره برای جستجو باید وقت بدید پیدا کنم
کامپوننت هم قبلا یادمه یه چیزایی اما پولی بودند مثل Mambocharge که البته با ایران و ...
اصلا سازگاری نداره!
براي ثبت دامنه معمولاً كنترل پنل هاي آنلاين وجود داره كه با استفاده از اونا دامين ها رو ثبت ميكنن مثل اين : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راحت ترين كار ( البته به نظر من! ) اينه كه كنترل پنلتون رو با استفاده از "لينك آور" تو مامبو تون نشون بدين !....
علاقه مندی ها (Bookmarks)