-
چگونگی نمایش منو های ساخته شده با برنامه AllWebMenus در جوملا
با سلام خدمت شما
من برنامه AllWebMenus رو دانلود کردم و نصب کردم و منو ساختم حالا هر کاری که میکنم نمیشه این منو هارو به جوملا انتقال داد
هرچی گشتم نه جایی بود که کد html به ما بده و نه فایل زیپی فقط تنها اطلاعاتی که به دست آوردم اینکه باید یه کامپوننت نصب کنیم روی جوملا و فایل هایی رو که با برنامه AllWebMenus میسازیم توی اون کامپوننت اپلود کنیم ولی نمیدونم که چطور میشه اون فایل هایی رو که آپ کردیم نمایش داد.
لطفا هرکی اطلاعاتی داره بزاره حسابی گیر کردم سه چهار روزه دیگه دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنید
ویرایش توسط hossein78 : 08-15-2011 در ساعت 11:00 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2011 10:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
hossein78
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت شما
من برنامه AllWebMenus رو دانلود کردم و نصب کردم و منو ساختم حالا هر کاری که میکنم نمیشه این منو هارو به جوملا انتقال داد
هرچی گشتم نه جایی بود که کد html به ما بده و نه فایل زیپی فقط تنها اطلاعاتی که به دست آوردم اینکه باید یه کامپوننت نصب کنیم روی جوملا و فایل هایی رو که با برنامه AllWebMenus میسازیم توی اون کامپوننت اپلود کنیم ولی نمیدونم که چطور میشه اون فایل هایی رو که آپ کردیم نمایش داد.
لطفا هرکی اطلاعاتی داره بزاره حسابی گیر کردم سه چهار روزه دیگه دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنید

درود
در مرحله ی آخر اين نرم افزار شما میتونيد از منوهای ساختهشده خروجی بگيريد
بعد از اينكه خروجی گرفتيد بصورت يك ماژول html اون رو در موقعيت مشخص قرار بديد
موفق باشيد
-
-
ماژول های زیادی وجود دارند که برای شما منو های مناسبی رو می سازند
به نظرم شما راحت تر خواهید بود اگر از ماژول های نمایش منو استفاده کنید تا اینکه منو رو با نرم افزار دیگه ای بسازید و بعد بخواهید در جوملا استفاده کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
در مرحله ی آخر اين نرم افزار شما میتونيد از منوهای ساختهشده خروجی بگيريد
بعد از اينكه خروجی گرفتيد بصورت يك ماژول html اون رو در موقعيت مشخص قرار بديد
موفق باشيد
با سلام خدمت شما
لطفا کامل تر توضیح دهید ممنونم
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
ماژول های زیادی وجود دارند که برای شما منو های مناسبی رو می سازند
به نظرم شما راحت تر خواهید بود اگر از ماژول های نمایش منو استفاده کنید تا اینکه منو رو با نرم افزار دیگه ای بسازید و بعد بخواهید در جوملا استفاده کنید
از پاسخ گوییتان ممنون
لطفا لینکشو بزارید ممنون میشم
-
-
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
hossein78
با سلام خدمت شما
لطفا کامل تر توضیح دهید ممنونم
درود
در مرحله آخر ذخيره سازی شما میتونيد منوتون رو به يك حالت استاندارد تحت وب در بياريد و ذخيره كنيد. اون منو رو بصورت يك iframe در موقعيت موردنظرتون در بياريد
اميدوارم گويا باشه.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
هنوز متوجه نشدم توی برنامه این کارا رو باید کرد دیگه من تازه واردم و هنوز صفر کیلو مترم آیا شما با این برنامه کار کردید ؟ لطفا اگه میتونید واضح تر توضیح دهید بی نهایت ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
hossein78
هنوز متوجه نشدم توی برنامه این کارا رو باید کرد دیگه من تازه واردم و هنوز صفر کیلو مترم آیا شما با این برنامه کار کردید ؟ لطفا اگه میتونید واضح تر توضیح دهید بی نهایت ممنون
با اين نرم افزار كار كردم ولی نميشه تمام آموزشها رو در قالب يك تاپيك و به شكل متن آموزش داد.
اين موردی هم كه شمامی فرماييد نياز به مهارت تقريباً متوسطی در زمينه جوملا و نرم افزار مربوطه داره كه نه زمان اون دردسترسه و نه امكانش در اين فروم.
بهتره از همون منو سازهای تحت جوملا استفاده كنيد كه بی دردسر تر و ساده تره
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام به نظر شما بهترین افزونه برای ساخت منو کدومه از پاسخگویی خوبتان ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)