-
مکشل قالب با joom fish
سلام من از قالب JV Olo استفاده می کنم و در تنظیمات قالب تنظیمش کردم rtl باشه یعنی راست به چب باشه حالا برای دو زبانه کردن سایت از joom fish استفاده می کنم ولی وقتی روی زبان کلید می کنم انگلیسی موقعیت منوها در قالب تغییر نمی کنه یعنی چب به راست نمی شه به نظر دوستان راه یهست که بشه مشکل این قالب را بر طرف کرد در صورتی که اگر درست فکر کنم قالب دو زبانه هست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2011 05:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بله راهش این است که شما
کدهای مربوط به نمایش راست به چپ سایت در پوشه css قالب در فایل template_rtl.css موجود است و
کدهای مربوط به نمایش چپ به راست در همان پوشه css قالب در فایل template.css قرار دارد شما میبایست برای نمایش خود سایت به صورت چپ به راست کدهای این صفحه را ویرایش کنید
و با joomfish محتوای سایت تان ترجمه کنید
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از شما دوست عزیز امکانش هست بیشتر توضیح دهید من باید چی کار کنم چون در حالت عادی نمیشه یا اگر قرار هست کدهای که تغییر قرار بگیره چی هست وکدام خط ها هست یا اگر براتون امکان من کدهای rtl,ltl را براتون قرار بدم روش یک نظر لطفی داشته باشین
-
-

نوشته اصلی توسط
hamid70
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از شما دوست عزیز امکانش هست بیشتر توضیح دهید من باید چی کار کنم چون در حالت عادی نمیشه یا اگر قرار هست کدهای که تغییر قرار بگیره چی هست وکدام خط ها هست یا اگر براتون امکان من کدهای rtl,ltl را براتون قرار بدم روش یک نظر لطفی داشته باشین
درود
با اينكه اينجا انجمن پشتيبانیست و محلی برای مطرح كردن مسائل عمومی جوملاست ولی در حد يك راهنمایی بهتون میگم:
کد:
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/yourtemplate/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php endif; ?>
وظيفه ی اين دستور اينه كه در صورتی كه سايت از زبان پارسی استفاده كند دستورات راست چين اجرا شود. در واقع ما در template_rtl.css دستوراتی رو اجرا می كنيم كه مربوط به راست چين كردن است. به عنوان مثال دايركشن و .. و از دستورات مربوط به سايز فونت و حاشيه ها اصلاً استفاده نمی شود.
شما دايركشن رو روحالت معمولی يعنی ltr قرار بديد و اين كد رو در index.php در بين تگ </head><head> قرار بديد. بااين دستور اگر زبان شما فارسی باشه قالب رو rtl ميكنه و درصورتی كه انگليسی باشه قالب به حالت ltr در مياد
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 08-16-2011 در ساعت 05:23 PM
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی در فایل index.php این کد را وارد کردم
<head>
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/yourtemplate/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php endif; ?>
</head>
ولی بعداش سایت بالا نیامد و ارور زیر را داد
Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\wamp\www\v3\JV\index.php on line 14
-
-

نوشته اصلی توسط
hamid70
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی در فایل index.php این کد را وارد کردم
ولی بعداش سایت بالا نیامد و ارور زیر را داد
Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\wamp\www\v3\JV\index.php on line 14
درود
عرض كردم كه فقط جهت راهنمایی هستش
معلوم نيست قالب شما چيزی به نام template_rtl.css در مسير فوق داشته باشه. شما عيناً كد منو رو گذاشتيد؟ آدرس كد رو مجدداً نگاه كنيد. اين فقط يك مثال بود صرفاً جهت راهنمایی
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی دوست عزیز من که مثل شما حرفه ای نیستم فکر کردم باید این کد را جایگزین کنم
ولی در فولدر css فایل های زیر وجود دارد ccs3.htc,ccs3.php,defult.css,googlefonts.css,ie6.c ss,ie7.css,template.css,template.css.php,template_ rtl.css,typo.css,typo_rtl.css
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)